28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Gezellig?


Gisteren dus begonnen met het speciaal op mij gemaakte dieet, nou nou, wat een lol heb ik gehad.

Knetterende koppijn van 11 uur 's ochtends tot vanochtend.
Mijn maag knort al sinds gisteren,  als je de muziek uit doet en je concentreert hoor je hem vast wel ...luister maar.
Enfin op dieet dus en dus dacht ik gisteren dat het het ideale moment was om mijn spiksplinternieuwe stoomoven dan maar eens te gaan gebruiken, je flikkert doet groenten en vlees of vis (ik had vis) in de schaal met wat kruiden , 1 druk op de knop en na 10 minuten een heerlijke vetvrije maaltijd. Nee, serieus,  het was echt heel erg LEKKER tien keer te weinig want ik kon het amper vinden op het bord , echt heel erg lekker. Maar ja in een zucht was het weg en daar zat ik dan.
Om half acht zonder wijntje, ZONDER WIJNTJE   trekt deze alcoholist natuurlijk nauwelijks Hi  I am Ilse and my problem is white wine
En de avond was lang mensen, LANG, met knetterende hoofdpijn en een knorrende maag de avond door komen voor de tv is niet te doen.
Echt niet te doen en omdat ik zo verrekte lang met die stoomoven in de weer was geweest en honger had droomde ik toe ik dan eindelijk sliep want probeer maar eens te slapen als je honger hebt en je dagelijkse portie alcohol niet hebt gehad over eten uit de stoomoven...honger !!!!
En die Quooker die ik dus bij de verbouwing heb laten installeren die komt nu goed van pas want ik drink me daar een kruidenthee, en ik ben totaal niet het type kruidenthee, ik ben het type cappuccino met een heerlijke schuimkraag en een koekje . Maar ik ben de komende maanden mevrouw kruidenthee want koffie zonder melk ik heb het geprobeerd gisteren en vandaag weer maar burk wat is dat sterk.
Dus eindelijk word die stoomoven dan toch nog heel erg nuttig en die Quooker is ideaal.
Maar voor de rest ben ik natuurlijk heel erg zielig en mijn lijf is nog aan het ontwennen dus mij lijf weet best nog wat een heerlijk Hollands Grof ze hebben bij de bakker aan de overkant en hoe lekker dat is met de kaas van de buuf maar ja dat mag ik dus niet , zo oneerlijk.
Vriendin van me vroeg nog aan me is er dan niet een dieet waar je gewoon bij kan eten , alles wat je lekker vind. Jahaa dat is er natuurlijk wel: dat is het kokosnotendieet.
Ja, ik hoor nu iedereen wakker worden , dat is interessant hè? Dat houdt in dat dieet dat je alles mag hebben behalve kokosnoot.
Ik heb het gedaan maar daar val je dus niet van af hè? Dat is dan weer het nadeel van het kokosnotendieet, ook direct het enige nadeel want voor de rest: een zalig dieet.
Zo en nu ga ik een appel eten en nog meer kruidenthee drinken, it's good to be me.
En dit is al dag 2 dus dat schiet lekker op hoef nog maar 4 maanden....
vier hele maanden zonder wijn, zonder kaas, zonder chocola, makkie hoest hoest
En dan heb ik het nog niet eens over hoe KOUD ik het heb, I'm freezing...