28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Voetbal
De oranje gekte gaat weer beginnen, hele straten kleuren weer oranje, de winkels liggen vol met oranje spullen (toeters/hoeden/sjaals/tshirts/vlaggen/klompen, vlechten etc)

Ik weet het niet hoor maar ik denk dat we snel weer alles kunnen opbergen en afbreken want dit oranje elftal is echt niet zo goed als men wil geloven. Elke keer weer hopen we op Nederland als Europees of Wereldkampioen maar steeds is het weer een teleurstelling. Ik stel voor dat je niets meer oranje kleurt/versiert etc totdat ze in de finale zitten, laat die duurbetaalde voetballertjes maar eens voelen dat we er niet meer in geloven en ze meer hun best moeten doen.
Ook zo leuk is dat als ze verliezen is het:  ZE hebben verloren maar als ze winnen is het WE hebben gewonnen, sneu heel erg sneu eigenlijk.
Ik geloof er niet in en koop niets wat de kleur oranje heeft (ook al vind ik dat tshirt met de tekst Voetbalvrouw wel heel erg leuk), ik doe het niet, laat maar eerst eens zien dat jullie het kunnen die weg naar de finale en dan misschien, heel misschien, ga ik lekker gek meedoen.
Of misschien als ik de eerste wedstrijd heb gezien en er in ga geloven....misschien...
Oke, mijn blog die heeft nu oranje bloemen maar dat heeft niets te maken met het voetbal....uh een beetje dan, maar het is maar een klein dingetje en niet gekocht....
Alhoewel het ook in de finale gewoon meestal misgaat want als het tot penalty's schieten komt hebben we bij voorbaat al verloren, heb je nl ooit Nederland ziek raken met penalty's schieten?? 
Mannen be real dat bestaat niet, jullie kunnen er wel weer op hopen maar het gebeurt niet.Ik ben een wereldburger hoorde ik laatst iemand zeggen. 

Oh, en hoezo dat dan?
Nou ik wil geen Nederlander meer zijn, teveel geneuzel in de politiek, te veel domme regeltjes, te veel files, te veel belasting, TE TE TE  van alles.

Ja daar heb ik eens over lopen nadenken en eigenlijk is dat zo gek nog niet maar ben je het dan wel eens met wat er allemaal in de wereld gebeurt? Ik bedoel maar.... of dat allemaal zo lekker loopt. Als je heel goed na gaat denken dan vraag ik me af, waar je nog wel zou willen bijhoren, bij welk land?

Ik kan zo gauw geen land bedenken waar ik nu graag naartoe zou willen emigreren op pure sociale politieke redenen dan. Kijk,  landen genoeg waar je wil wonen omwille van het klimaat en manier van leven maar als je dan eens verder gaat spitten dan zit er ook in die landen dingen goed fout, politiek gezien.

Moeilijk hoor, als iemand een land weet, hoor ik het graag...

Kunnen we niet een land beginnen ergens, een land waar geen discriminatie is, een land waar men elkaar respecteert, waar alleen leuke/goede/lieve mensen binnen mogen die de regels ook na kunnen leven van dit land (tja dan ben je alweer meteen aan het discrimineren eigenlijk), waar geen belasting is, waar geen files zijn, geen zinloos geweld, geen oorlog,waar men een psychologische test moet ondergaan alvorens er te mogen wonen dus geen mentaal gestoorden meer, waar het altijd mooi weer is en nooit eens grauw en grijs, waar je in de winter een zonnetje hebt met 20 graden,  geen moord, geen heksen, geen oproerkraaiers, geen stress, geen geloof (want hier komt ook nl altijd ellende van), maar vooral een land waar geen ziektes bestaan, waar men oud word en gezond blijft en van elkaar kan genieten tot je samen in een slaap overlijdt zo rond je 95e na een heel gelukkig en vol leven, ja dat zou mooi zijn, zo'n land..........