28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Trouwen


Ik plaatst een foto die ik zelf mooi vind over trouwen en ik krijg niets dan reacties, smsjes, mailtjes en reacties bij de foto. Van mensen waarvan ik niet eens wist dat ze mijn blog lazen. Mensen, ik ga niet trouwen, tenminste niet dit weekend of deze week. Misschien ooit nog eens maar eerst moet er gebouwd worden, wat bakken met geld kost. En ik ga niet met dit lijf in een trouwjurk, eerst moeten de overtollige kilo's eraf want je wil er natuurlijk wel prachtig uitzien op je trouwdag, niet dan? En we hebben eerlijk gezegd geen papiertje nodig om te weten dat we van elkaar houden. Trouwen is romantisch en een gelegenheid voor een feest en om te laten weten aan iedereen dat we echt voor elkaar gekozen hebben en ooit gaan we dat misschien wel doen maar alleen nu nog niet. 

Ik vond en vind het gewoon een mooie foto en soms plaats ik  een foto die ik mooi vind. Er was er nog een, onder die van trouwen; met het skelet, dan vraagt niemand zich af of ik misschien dood wil?? Waarom dan met trouwen al die vragen?? 
Jammer mensen, nog niet, en als het ooit eens gebeurd dan horen jullie het via de blog of via een uitnodiging want feestjes daar hou ik wel van. Als het huis klaar is komt er eerst een housewarmingparty en als jullie lief zijn en nog niet dood tegen die tijd mogen jullie komen.
Dus nog even geduld...