28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Vakantie


Een week vakantie..... voelt nog helemaal niet als vakantie eigenlijk, het was de afgelopen 2 dagen alleen maar heel erg druk eigenlijk. Zaterdag een kinderfeestje wat eerlijk gezegd vermoeiender is dan een week werken , tussendoor nog een kast gekocht(ja die op de foto die dus door ons gekocht is) die natuurlijk ingeruimd moest worden en andere kasten weer uitgeruimd en opnieuw ook weer ingeruimd. Zondag verjaardag van Kyla , nog over het te bouwen huis allerlei dingen besproken, visite gehad en toen uitgeput en totaal kapot in de bank geploft, pizza's besteld want zelfs koken hadden we geen trek meer in. 

Vandaag een nieuwe dag die al begint met moe, pijn in de rug. een 6-jarig kind in de bank die al 2 dagen koorts heeft en denkt dat ze moet overgeven, dus emmer naast de bank. De oudste pubers even de deur uitgejaagd want hun favorieten bezigheid is bankhangen en ik kan het niet meer aanzien hoe dat  uitgezakt hangend en zuchtend in de bank hangt, een trap lopen is nog te vermoeiend voor de jonge lui. Natuurlijk gaat dat niet zomaar iets actiefs doen, nee, daar komt heel veel commentaar uit de mondjes als je ze de bank uitstuurt. Maar pech dan, ik haat het als de tv aanstaat overdag (behalve als je ziek bent natuurlijk) , ga maar lekker  iets doen in de buitenlucht anders zien ze nooit meer daglicht die puberende 12-jarigen.
Gelukkig ga ik vanavond weer power walken met M zodat ik even kan ontsnappen . Maar eerst de dag maar eens doorkomen, er moeten WEER boodschappen worden gedaan, dat is ook een never ending story evenals de was en strijken, en nog iets leuks bedenken voor vandaag en dan vooral voor ons , voor G en mij, want wij zijn er ook nog en hebben ook recht op een leven zo af en toe. De rest van de week is dan weer voor de kids als we ze tenminste de bank uitkrijgen.