28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

MannenIk vind dat mannen een veel makkelijker leven hebben dan vrouwen.
Niks geen menstruatie, ja nu hoor ik ze denken waar maak jij je druk over is dat nou zo erg?
Nou ik zou ze wel eens willen zien die mannen als er elke maand bloed uit hun pistooltje zou vloeien gepaard gaande met stemmingswisselingen en hevige krampen. 
Want ook daar hebben mannen geen last van;  van hormonen, dat woord kennen ze geeneens, zo rond hun 60-70-80e levensjaar neemt het testosteron af maar dat is het enige en dat kan met een simpel testosteron pleistertje of cremetje zo weer opgelost worden.
Zwanger zijn, baren, ontzwangeren het is allemaal niet aan hen besteedt. 
Plassen kunnen ze altijd en overal.  
Rimpels??? Ze worden er alleen maar mooier en mannelijker door met de jaren. 
Grijze haren?? Niets zo sexy als een man met grijzend haar toch?
Mannen onder elkaar is ook een stuk simpeler dan vrouwen onder elkaar helaas. Ja denk daar zelf maar eens over na als ik dat allemaal uit moet gaan leggen...

Ja mannen moeten zich scheren elke dag maar dat moeten wij ook.
Mannen zijn dan weer wel van jongs af aan heel erg bezig met hun jongeheer en die vergelijken ze ook met elkaar het gaat dan toch vooral om de lengte en de dikte .
Kijk dat hebben wij nou weer niet. (dat vergelijken)
Maar voor de heren die dit lezen: helemaal terecht hoor dat jullie daar op letten want size does matter ! 
Mannen hebben het makkelijker dan vrouwen .
Behalve als ze de beroemde midlife crisis bereiken dan willen ze ineens een ander kapsel, andere kleren, een cabrio, en zijn ze niet meer voor rede vatbaar. En wie hebben daar dan weer last van? Juist ja, wij vrouwen!

Mannen .....ik zou niet zonder kunnen hoor! 

news:
De man is het nieuwe lustobject. Na jarenlang tegen billboards vol goddelijke vrouwen met perfect gestroomlijnde lijven en engelachtige gezichten te hebben aangekeken, mogen we ons nu wellustig vergapen aan de man. Ruige exemplaren met strakke kaaklijnen, gebruinde wasbordjes en hagelwitte tanden worden ingezet om de nieuwste producten aan de man te brengen.