28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

How do you do?


Gisteravond vielen we beide in slaap op de bank om 9 uur, hoezo oververmoeid?
Klussen is een tijdrovende bezigheid, je bent daar bezig maar hebt thuis natuurlijk ook nog gewoon een gezin, was, strijk, eters, etc en dat gaat ook gewoon door. Dus ik ben elke dag gewoon vroeg bezig en ik stop laat. Gisteravond was de puf er even niet. Bedden verschoond, in bad gegaan en toen heerlijk op de bank.......lekker tv kijken dachten we , theepot op tafel, kaarsjes aan.
En toen vielen we in slaap om later,  veel later wakker te worden en toen maar meteen naar bed te gaan. Nu zijn we weer wakker maar fit ho maar , wat is dat toch? Je blijft moe lijkt het wel.

We zijn gisteren even een kof koffie gaan drinken bij Via 5. De koffie is idd HEERLIJK. Het interieur is heel mooi en de kaart ziet er goed uit. Dat word een blijvertje.
En wij gaan er zeker snel een keertje lunchen tussen het klussen door.
Dus mensen kom op, op naar Via 5.

Mijn zoon heeft een High Tea morgen op school van 4 tot 6. Ze moeten allemaal iets maken en dat gaat hij vandaag na school ook doen. Arretjescake.
Hij zit op tweetalig VWO en vroeg dus wat Arretjescake in het Engels was??? Iemand een idee??? Ik hou mijn hart vast voor de keuken, hoe die eruit ziet na het maken van de cake.

Ondertussen is mijn rode week weer aangebroken en ben ik emotioneel gezien weer een wrak.
Ik kan weer overal om janken , ben lichtelijk snel geirriteerd en DOODMOE,  JA.
Ik snap het niet, je weet,  dit ben ik niet dit zijn de hormones who are speaking en toch krijg je er geen controle over......zo irri. Brrr en ik moet ook nog met mijn dochter naar de GGD zometeen. Ik moest daar een vragenlijst voor invullen die ik echt totaal belachelijk vind .
Je moet dan aankruisen niet waar, beetje waar en zeker waar. Je krijgt dan vragen als: Houdt u kind rekening met gevoelens van anderen? Nou in het algemeen wel maar soms ook niet als ze ruzie met broerlief heeft of zo. Is doorgaans gehoorzaam doet wat volwassenen vragen. Nee niet altijd hoor ik moet soms 100x alles herhalen . En nog meer van dat soort vragen waar je van denkt als ik nu invul niet waar of beetje waar krijgen ze een verkeerd beeld maar goed ik heb alles naar waarheid ingevuld en hoop dat ze snappen dat het niet zo zwart wit ligt als ze in de lijst ernaar vragen.
Ik had vroeger al een hekel aan het consultatiebureau waar een kinderloze miep mij dan eens even ging vertellen hoe je iets moest aanpakken. Ik was sowieso Frankrijk gewend waar je naar de kinderarts gaat en niet naar een consultatie bureau en waar men niet zo overspannen doet over wel of geen borstvoeding of tijden op welke je kind de fles moest krijgen.....nee daar zeggen ze gewoon huilt je baby, heeft ie een schone luier en is er verder niets dan heeft ie honger en geef je hem te eten. En dat deed  ik en ik had hele relaxte baby's.
Nu gaat deze toch al overgevoelige rode week moeder die bij het minste of geringste kan janken of boos worden naar de GGD , wordt vast heel gezellig.