28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Pedofielen verloren


De pedofielen hebben verloren. Onze koninklijke familie heeft gewonnen , de rechter gaf hun gelijk en terecht!

Maar wat ik me afvraag is niet hoe komen die foto's van Amalia en haar zusje op die site.......nee hoe is het in godsnaam mogelijk dat deze viespeuken gewoon een site hebben??? Gewoon een forum waar al die viespeuken samen kunnen genieten? Waar ze samen naar foto's van kinderen kijken? Waar ze andere lotgenoten ontmoeten en dus zich niet zo alleen voelen of zelfs misschien denken dat ze niet zo abnormaal zijn want er zijn meerderen van hun soort?

Een van die viespeuken (sorry heb er geen ander woord voor) begint zijn zin in een interview na de rechtspraak met: Iedere weldenkende pedofiel....
Daar haakte ik af want je kan een pedofiel toch niet weldenkend noemen??

Ik vind het echt totaal belachelijk dat die lui een site hebben. Ik vind dat alle pedofielen gewoon met een foto in de krant moeten en een ieder die zich ooit aan een kind vergrepen heeft mag nooit meer op vrije voeten komen. Castreren die handel! Achter slot en grendel.

Bah, zum kotsen is het. Walgelijk!!!!!!HAMBURG -
Een 70-jarige Duitser heeft 122 bomen gekapt omdat ze zijn uitzicht vanuit zijn huis belemmerden. Door de kap kan hij nu genieten van een vrij uitzicht op de Oostzee.
De schade wordt geschat op 15.000 euro, meldden Duitse media woensdag. In een bos buiten zijn grondstuk zaagde hij 66 essen en beuken op een hoogte van vier meter af. De andere bomen werden compleet geveld. De bomen waren ruim dertig jaar oud.


Willemijn Lodewijkx gaat weer trouwen met haar Evert???? Deze foto kwam ik tegen op internet.
Ja ik ben er lekker mee bezig ja met Willemijn. Wil ook zo'n komische vriendin.....