28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Nek


Mijn nek zit vast, al twee dagen. Eergisteren een beetje maar gisteren echt vreselijk vast. En dat vast is niet erg maar de pijn is niet te harden. Om 6 uur met echt veel moeite uit bed geklauterd van de pijn en een rug/schouders/nek waar geen beweging meer in zat. Pijnstillers genomen, zalf erop, niets hielp.

Dus toen dacht ik ik ga maar eens een heerlijk kersenpitkussen in de magnetron doen, lekker warm in mijn nek. Oke zo gezegd zo gedaan, 3 minuten erin en toen stond het hele huis vol rook en stank. Het kersenpitkussen stond gewoon in brand in de magnetron en toen ik de deur open deed kwam alle rook eruit.
Het kussen ligt in de kliko en ik heb nog steeds pijn in mijn nek. Lekker zo'n warm kersenpitkussen....

Sex


Waarschuwing!!! de volgende tekst is niet geschikt voor mensen met gevoelige zenuwen, mannen met een groot ego of een klein....

Omdat ik twee dagen geleden zoveel reacties (per mail/hyves/blog en zelfs per telefoon) kreeg op mijn blog: ' Zomer en seks'  kom ik nog even terug op het onderwerp, want sex sells!!
Mannen vooral voelden zich sterk aangetrokken tot dit onderwerp en waren meer dan blij te lezen dat meer dan 4x seks per week goed is tegen rimpels etc, want ze vinden nl dat ze te weinig seks hebben. Die mannen denken nl automatisch dat het probleem van weinig seks bij de vrouw ligt.
Nou mannen ik zal jullie even uit de droom helpen. Vrouwen hebben ook zin in seks, net als jullie mannen. Alleen als jullie roepen:
  • Mr Love is in the house
  • Zal ik mijn worstje even verstoppen?
  • Schat zorg dat je om half 10 klaar ligt want om 10 uur wil ik slapen moet vroeg op morgenochtend
  • Of onder avondeten zegt: Vanavond he?? met een knik erbij richting slaapkamer zo van; je weet wel wat ik bedoel (want de kids zitten aan tafel)
dan mag je er vanuit gaan dat dat dodelijk is voor een goed sex leven, het werkt averechts en vooral het eerste werkt op onze lachspieren want wij weten wel beter :)
Dan heb je nog de mannen die een imitatie doen van Stampertje (konijn) en denken dat het rammen en klaarkomen is, niet dus. 
En nooit je kleine heer een naam geven, wij vinden het niet leuk om voorgesteld te worden aan Junior, Klaas Jan of Harrie. Is totaal NIET sexy.
Boeren, scheten en klagen vinden vrouwen ook niet aantrekkelijk, evenals onderuitgezakt zappend in de bank hangen.
En SIZE DOES MATTERS laat ik dat even voorop stellen, dat gelul dat de maat er niet toe doet is bullshit, maat is wel degelijk belangrijk. Geen enkele vrouw wordt opgewonden van een micropenis of een potlood dus klein en/of dun  is niet fijn. Het hoeft niet huge te zijn als jullie maar weten wat je er mee moet doen.

Wij willen passie, hartstocht, romantiek, verleid worden, echte mannen, mannen die je ziel weten te raken en je Gspot weten te vinden. Mannen die eens een kaarsje aansteken. Mannen die er werk van maken en soms ook gewoon je als een beest op de keukentafel gooien. Maar het belangrijkste is dat mannen aanvoelen hoe en wat,  en in wat voor bui je bent en daar op inspelen en niet alleen als ze zin in sex hebben maar ook gewoon dagelijks. Dus voor al die mannen die zeggen dat hun vrouw geen zin heeft en denken dat dat vooral aan de vrouw ligt, WAKE UP. Doe je best eens, kaarsje aan, boen de handel eens op down under (jahaa ook mannen mogen er wel wat verzorging aan besteden en dat maakt je geen homo) , zorg dat je er lekker uit ziet, geurtje op, lekker muziekje en dan komt de rest vanzelf......denk ik.
En voor de vrouwen die dan nog geen zin hebben, maak zin, doe het gewoon, het is net als met nootjes eten, als je ze niet eet mis je ze niet maar als je er eenmaal aan begint....

Voor iedere man die zich meent te herkennen, dit stuk is gebaseerd op verhalen van vriendinnen dus dat kon wel eens kloppen dat je jezelf herkent, doe er wat aan !