28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Meniscus


Het St Jansdal is echt een fantastisch ziekenhuis! Maar niet heus, wat een drama daar.  

G is 4 weken geleden gevallen, pijn aan zijn knie, flink opgezet, niet kunnen lopen etc.
Naar huisarts, die stuurt door naar een orthopeed in het St Jansdal, de orthopeed laat met spoed een MRI maken , dit duurt een 1,5 week (spoed!), dan denk je als je met spoed een MRi maakt krijg je ook met spoed de uitslag.
Forget it!!!!
Orthopeed is met vakantie kom 30 juni maar terug meneer dan zal hij u de uitslag vertellen.
Na heel veel bellen en gedoe is er eindelijk een orthopeed bereidt hem te bellen en te vertellen wat er nu gezien is op de MRI.
Afgescheurde kruisbanden.
Niet dat je er mee opschiet want je moet toch wachten tot 30 juni en als er dan geopereerd moet worden dan word het....hou je vast, dit geloof je niet........OKTOBER.
Ja, wachttijden en ja, dan is het zomervakantie...gaat diezelfde man weer met vakantie (hoeveel vakantie kan je nemen als orthopeed?) en dus na de zomer , kijk NU kunnen we voor september inplannen maar tegen de tijd dat u naar de orthopeed gaat 30 juni dan is dat ook weer vol en zitten we dus in Oktober.
Nee, we kunnen niet nu al inplannen,  nee,  dat moet de orthopeed doen en die is zoals u weet op vakantie. ( aaaaaaaaaaaarrrrrrggggghhhhhhhhh!)
Enfin.
We hebben hier niet op gewacht goed geïnformeerd en uiteindelijk hebben we Kliniek Klein Rosendael  gebeld, binnen een week een afspraak dat was dus vandaag.
Daar zag de orthopeed het meteen: Gescheurde meniscus. 100% en ja ook wel kruisbanden maar het grote leed komt van de meniscus.
En bedankt St Jansdal......goed gedaan. Meniscus, nee, dat was het niet volgens hun.
Jezus niet alleen wordt je er niet goed geholpen maar ook wordt er geen goede diagnose gesteld.
Binnen 10 dagen wordt hij al geopereerd.
Kijk dat is nog eens service en wordt ook gewoon vergoedt door het CZ omdat ze daar zeer gespecialiseerd zijn in Orthopedie.
Volgens mij is het St Jansdal al net zo goed als het St Jansgasthuis in Weert wat een paar jaar geleden prijs kreeg van slechtste ziekenhuis van NL.
Laat de priveklinieken maar oprukken dat is in Frankrijk al jaren bewezen dat dat veel en veel beter is.G en ik zijn met Yoni Kyla en Nyah naar Dirty Dancing geweest gisteravond.

Wat betekent dat mama: dirty dancing? Vies dansen zei Yoni.
Nyah vroeg nog even onder de voorstelling wanneer het vieze dansen dan kwam...haha....
Het was weer geweldig!!! Yoni en Kyla zaten in trance te kijken, Nyah die lachte mee met alle grapjes en klapte alsof haar leven ervan afhing.
Standing ovation aan het eind.
Prachtig!!! Ga zeker nog een keer.
Heerlijk om dat soort dingen met je kinderen te delen en ze het fenomeen musical te laten zien en ja laten we eerlijk zijn Joop van de Ende heeft gewoon de mooiste musicals.
Om 12 uur waren we thuis, ach voor een keer moet het kunnen.