28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Sleutel


Mijn lief en ik waren zondag even naar Loods 5 gereden , leuke grote winkel met heel veel leuke spullen.

Twee lampen gekocht voor het nieuwe huis en die wilden we even naar de opslag brengen.
We stoppen dus even bij huis en die schat van me vliegt naar binnen de sleutel van de opslag pakken, vliegt weer naar buiten, gooit de deur dicht en komt erachter dat de sleutel van de auto en voordeur nog binnen lag.
Fijn !!!
En nu???
Hij is van het slopen en had het liefst de voordeur er even uitgetrapt maar ik wist hem tegen te houden en wees op de ladder.
Gelukkig ligt dat ding naast het huis (bij gebrek aan ruimte) en gelukkig stond er een raam open boven.
Hij klimt op de ladder , half gereformeerd Harderwijk loopt voorbij en vraagt zich af of we nu aan het inbreken zijn, of ze de politie moeten bellen?
Ik zie de schat omhoog klimmen en het is me daar hoog kan ik je vertellen..
Bij mij gebeurt er altijd iets raars, als ik iets spannend vind krijg ik de slappe lach (of als mensen zich pijn doen of vallen etc). 
Dus hij hoog op de ladder aan het worstelen om dat kleine raam binnen te komen en ik onderaan de ladder helemaal in een deuk , nog net niet in mijn broek geplast.
Maar hij is binnen gekomen en alles is goed gekomen en die mensen liepen maar weer door...Waarom heb ik dit nou niet bedacht? 
Symbaloo, Het is heel simpel en makkelijk, alles op 1 pagina binnen handbereik en je kan je eigen blokjes toevoegen, handig!!!
Er is ook een andere variant en dat is: kadaza.