28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Oké oké komt ie dan...

Nou ik had het beloofd, mijn valentijnsdag.......begon zaterdag al met een giga bos witte rozen .
De hele dag was heel gezellig met lekker even naar de stad, winkelen, kopje koffie drinken ergens in de stad, en gewoon lekker genieten.
Toen om 7 uur gingen we heerlijk uiteten in "ons" restaurant Ratatouille , dat was al helemaal geweldig en gezellig en romantisch en close etc.
Daarna gingen we naar de film , hoe toepasselijk: Valentine's Day.
En die was lekker luchtig, leuk en romantisch....
Bij thuiskomst was het inmiddels 12 uur geweest en dus was het officieel Valentijnsdag......
Mijn lief verraste me met een hele badkamer vol met kaarsjes, met een heerlijk drankje wat klaarstond en zo doken we beide bad in.
Wat daar allemaal gebeurde en gezegd werd is voor ons, dat deel ik hier niet, laat ik zeggen dat het GEWELDIG ROMANTISCH en VOL LIEFDE was en dat hij een heel belangrijke vraag stelde en dat hij dat zo mooi omschreef en ik smolt, zo een vraag waar een ring bij hoort en waar je lief bij op zijn knieën valt...en die ring die kreeg ik dus ook ...hij is zoooo moooi, mensen zo moooi maar nog meer waar die voor staat natuurlijk.
Soms moeten er erge dingen gebeuren schijnbaar om iemand te doen laten inzien dat wat werkelijk belangrijk is in het leven en wie er werkelijk belangrijk zijn.
Dat wij vinden dat we bij elkaar horen en bij elkaar willen blijven en samen oud willen worden staat vast.
Nu wil ik hier niemand de ogen uitsteken maar kijk, schrik en huiverGroen is mijn kleur qua steen dus perfecter kon niet...I love it !

enne dit kreeg ik ook nog omdat ik ze spaar, remember? sneeuwballen...
En omdat ik natuurlijk nummer 1 ben en het verdien :)

Onnodig te zeggen dat dit de mooiste Valentijnsdag ever was...................