28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Beetje onredelijk?


Ik was vandaag bij het opstaan zen, of gewoon keimoe kan ook.

In ieder geval was ik rustig.
Gisteren had ik goed met de big boss van electra overlegd dat ze alle stopcontacten komen plaatsen zonder zwarte vingers achter te laten op mijn mooie muren.
Ik heb het denk ik een keer of 29 gezegd? Want ik ben 7 kinderen gewend en dus om alles te herhalen en dat doe ik dan meteen maar zo met de werklui want dat zijn tenslotte net kinderen.
Nou vanochtend kwamen de 2 mannen, G was aanwezig die drukt ze nog 3x op het hart vooral geen zwarte vingers op de muren anders word mijn vrouwtje niet blij dus als je denkt dat dat lukt mag je blijven en anders moet je nu gaan.
Ik kom een kwartier later binnen en het eerste wat ik zie is , zo'n 26 zwarte vingers om 1 stopcontact. A was degene (electramannetje, een van de 2) die daar stond.
En dat hele zen ding was in 1 klap foetsie, ik kon het niet meer vinden , weg, ik was een soort van ketel die aan het fluiten was totaal over de kook. 
En dus kreeg A de volle laag in de trant van : ZO mooi gedaan he? Ben je BLIJ met jezelf? (onderwijl bel ik zijn baas) Hoe vaak moet je jou iets zeggen voordat je het doorhebt? Hoeveel vingers heb jij eigenlijk? Want dit is niet normaal hoor zoveel vingers! Was jij jezelf nooit?? baas neemt op: Oh H hier met mij (alsof ie dan weet wie hij aan de lijn heeft maar goed na 1 minuut krijsen van mij wist ie dat wel hah) ik heb je toch uitdrukkelijk gezegd geen vingers op mijn muren of wil je dat ik het hele huis nogmaals laat schilderen op jouw kosten? Die debiel hier die heeft de hele muur volgesmeerd. H antwoord dat ie over een half uur komt. 
Ik leg neer scheld nog lekker even door waarna A zegt: dat was B die heeft dat gedaan en die heb ik dus weggestuurd.
Right. Zucht. De dop was meteen van de ketel en het fluiten stopte, ik schaamde me echt.
Ik ben echt door het stof gegaan heb heel nederig mijn excuses aangeboden voor het feit dat ik zo boos was op hem , op de verkeerde etc etc.
In ieder geval weet A nu hoe boos ik word van een zwarte vinger op de muur en let ie wel goed op. En B dat was een stagiair , ik heb H de baas dus gezegd dat ie stagiairs maar lekker ergens anders laat leren maar niet bij mij.

Oh ja ik moet ongesteld worden dus het wordt nog spannend tot maandag....ik geloof niet dat ik ooit zen ben geweest in de dagen voor mijn rode week.

En ik vergat mijn kind op te halen van school daar kwam ik om 15.45 achter en toen was de school dus al een half uur uit. Gelukkig is dochter lief van bijna 8 niet snel in paniek want die belde toen we net onderweg waren gewoon op, totaal relaxed , heel gewoon van hoe laat kom je?? Oh erg eigenlijk,  wil dit zeggen dat ze geeneens meer verbaasd zijn dat ik ze vergeet? Of dat ze heel zen zijn?

Ik heb ook iets anders gedaan vandaag en dat is dat ik 1 van de Polen stiekem (zonder dat Adolf het wist) geld heb gegeven (omdat ie altijd heel goed werkt) en die is me toch een partij bezig alles,  alles in orde te maken, dat was echt een TOPzet vandaag. Het komt nog af ook voor zaterdag op deze manier.News


Brad en Angelina uit elkaar. Ik dacht meteen Jennifer die lacht zich een ongeluk. Maar hoe zielig voor die 6 kinderen die nu het gevecht worden want beide willen de voogdij.

De Telegraaf: 

Vooral Angelina weet van aanpakken. De actrice zou een topadvocaat in de arm hebben genomen en voor de volledige voogdij gaan. Blogger Ian Halperin schrijft dat de brunette een straatverbod heeft aangevraagd. "Ze wil datBrad voorlopig uit haar buurt blijft." Ook schrijft hij dat de acteur niet meer tegen de driftige buien van zijn vrouw kon. "De gemoederen liepen op een gegeven moment zo hoog op, dat hij zijn ex-vrouwJennifer Aniston om advies ging vragen."

De chauffeur van Jolie laat weten: "Hoe hard ze het ook proberen te verhullen, ze zijn echt uit elkaar. Angelina vindt dat Brad een oude zak is geworden."


Volgens mij staan ze in de rij voor die "ouwe zak". 


En Schumacher die zijn collega's aanvalt, zijn vader vernederd en aanklaagt. Die man is niet helemaal lekker. Dankzij zijn pa heeft ie dit kunnen opzetten nu wordt diezelfde pa uitgekotst, dank is groot. Zijn chirurgen worden bedreigd terwijl hij verdorie zonder die chirurgen nergens is want hij is zelf niet bevoegd te opereren want geen chirurg, lekker zooitje daar. Geld brengt het slechtste in een mens naar boven...Zen


Gisteren ben ik heel ZEN gebleven.
Ik heb niet 1 Pool aangevallen , ook niet toen hij me om 5 uur meldde dat de verf op was, die verf die ik altijd een week van te voren moet bestellen en inmiddels al 25 liter van op de muur zit. Ik heb gewoon de winkel gebeld, spoed gezegd en vrijdag is ie er, een dag te laat weliswaar maar ik ben rustig gebleven het is immers niet mijn fout, zijn fout dus wacht ie maar een dag.
En ben heel erg rustig gebleven tegen de glazenwasser die de muur op 2 plaatsen beschadigt had en op andere plekken bevuild, ZEN was ik,  heel erg ZEN.
Ik heb verf van oude tegels gekrabd, geboend, met 9 schuursponsjes en thinner (veel thinner) , heel veel zwarte verf. De vorige bewoners hadden nl een afstapje in de woonkamer helemaal zwart geverfd en die ben ik er af aan het krabben want er zitten mooie oude tegeltjes onder.
Dus ik was of zo high als een toeter of gewoon ZEN .
In ieder geval is de dag rustig verlopen. 
Vandaag ga ik ook heel ZEN zijn, ZEN ZEN ZEN.

Mijn ma heeft haar 2e chemokuur gehad dinsdag.
Max heeft geen diaree meer.

Ik moet het hele huis nog inpakken en heb daar nog 10 dagen de tijd voor, raak nu lichtelijk in paniek want heb nog meer te doen in die 10 dagen en kan niet op 2 plaatsen tegelijk zijn.
Moet nog 6 commodes schilderen.
Heb een berg was liggen en 15 dozen zomerkleren die nog gepast moeten worden door de kinderen en de winter voor zomerkleren geruild dienen te worden.
Moet nog een berg administratie doen.
Er moet een hele opslag nog worden leeggeruimd voor 1 mei.
De mensen die dit zouden huren en dus alles overnemen hebben er op het laatste moment vanaf gezien dus dat wil zeggen dat ipv alle gordijnen/luxaflex en laminaat boven en beneden laten zitten dit er ook nog allemaal uit moet. (ik word gek)

EN dit in 10 dagen tijd, makkie.

En vanochtend spookte het hier, mijn Mac die gewoon op zwart scherm stond, begon ineens geluid te produceren, van allemaal dingen door elkaar heen alsof je 10 radiostations tegelijk hoorde , heel weird and creepy...
maar ik blijf zen hoor, zen zen zen zen zen zen zen.