28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Massamoord


Ik heb vandaag een massamoord op mijn geweten maar ik ben er niet rouwig om.

Ik heb nl een hele bende luizen gedood, met plezier.
Verder heb ik 9 bedden verschoond, 26 jassen gewassen, 37 knuffels, kleding, sjaals, tassen, petjes, bedenk het maar en ik heb het gewassen.
Ben nog lang niet klaar hoor want moet nog een paar machines.
Verder ben ik met mijn mannetje naar het ziekenhuis in Rozendaal gereden omdat ie een dikke kuit en voet had met allemaal blauwe plekken. De kliniek heeft hem met spoed doorverwezen naar ziekenhuis voor een echo, men dacht aan trombose...
G werd  gek, vond het een oude mannenziekte, en nog meer gesputter en lachbuien (van de zenuwen) later, bleek het geen trombose te zijn maar gewoon veel bloed wat nog van de knie kwam en in de kuit en voet was gaan zitten , pffff een hele geruststelling. 
Snel de stad in, Hema cremespoeling gekocht, kokosshampoo cremespoeling want het schijnt dat de luizen dat niet lekker vinden....allemaal tips die ik kreeg en ook de tip Haarlak en Gel in het haar te doen (ja lees het maar goed Haarlak!!!!!!!! tuttebel) .
Verder heb ik echt alles al behandeld, hangt geen jas meer aan de kapstok, geen knuffel meer te bekennen , alle borstels/kammen/haarklemmen etc uitgekookt en heb ik banken en stoelen gestofzuigd en ingespoten.
Knappe luis die hier nog een plekje vind in huis wat niet behandeld is.
Ik heb al de hele dag echt MEGA jeuk op mijn hoofd maar dat is tussen de oren blijkbaar want G heeft me nu al 7x gecheckt en ik hem. Misschien dat ik toch maar een flesje lotion leeg gooi op mijn hoofd alleen voor het idee dat ik echt niets meer kan hebben...
Ik gruwel ervan, buiten het vele werk wat je ermee hebt is het ook gewoon smerig, vies, jakkie die kleine verdomde akelige rotbeestjes.

Hier voor de mensen die het ook ontdekken:Het beste is een paar uur vóór het slapen gaan Prioderm Lotion aan te brengen op DROOG haar.(niet eerst wassen dus!!!! duh!!!!) Laat het daarna vanzelf drogen. Na 12 uur het haar wassen met een gewone shampoo. Het gebruik van haardroger of föhn wordt afgeraden. De behandeling na zeven dagen herhalen.En natuurlijk met de luizenkam kammen elke dag. Na de lotion kunt u Prioderm spoeling aanbrengen. Aangezien neten een bron van herbesmetting kunnen zijn is het erg belangrijk dat ze verwijderd worden. Neten zitten stevig vast aan het haar met een 'bandje' van hardnekkige lijmstof. Priolox Spoeling bevat geen malathion en doodt dus geen luizen en neten. Priolox Spoeling is speciaal ontwikkeld voor het afbreken van deze lijmlaag en vergemakkelijkt zo het uitkammen van neten.

Voor een ieder die nog vragen heeft, ik ben in 1 dag een heel stuk wijzer geworden over luizen en kan vele vragen beantwoorden dus vraag gerust!
Oh en als ik dus zeg: een mens die beweert dat de luizen bij mij vandaan komen bedoel ik natuurlijk niet mens maar gewoon trol. (rijmt op snol)


Ja hoor, ze zijn er weer de "vriendjes" : LUIZEN.

Mooi balen!!
En veel veel werk.
Bergen wasgoed.
En een mens die beweert dat ze die luizen bij ons hebben opgelopen (natuurlijk).
Ook altijd leuk zulke beweringen.
Maar goed allemaal toestanden en niet leuk.
Alleen het woord luis veroorzaakt bij mij al jeuk....