28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Shoppen

Effe op de foto klikken om het groter te zienIk had vanmiddag de nieuwe Ariadne at Home en op de laatste pagina aangekomen zie ik ineens mijn dochter. Wat is het toch een mooi kind ik snap dat ze haar erin hebben gezet.
En ik ben er best een beetje (veel) trots op, op dat prachtige kind. minder blij ben ik met mijn eigen dikke kop die erin komt volgende maand maar jullie moeten maar vooral op de kids letten oke afgesproken??

We zijn vanmiddag wezen shoppen in Zwolle.
Eindelijk heb ik kleren voor de jongste ...veel kleren...pfff kind kan vooruit zeg maar.
En nu maar hopen dat het ook aan haar eisen voldoet al die mooie kleren want mevrouwtje is nogal kritisch.
Laatst had ik een heel leuk gehaakt rokje gekocht met leuk truitje erbij , stijl: bohemian chic.
Echt hipper dan hip. Maar wat zei mevrouwtje toen ik de rok uit de tas haalde?
"Dat is een oma rok die doe ik dus mooi niet aan hè?"
Die rok heb ik dus teruggebracht.
Vandaag heb ik echter echt mooie dingen gekocht voor mijn skinny meisje , een paar mooie skinny broeken want daar houdt ze van en ze kan het hebben met leuke tuniekjes, vestjes en truitjes en 2 jurkjes, gewoon omdat ik van jurkjes hou en zij ze hopelijk ook leuk vind ....

En we gingen dus de stad in voor een nieuwe wasmachine en droger. We hebben van elk 2 hier in huis want met 9 mensen draaien de 2 wasmachines en 2 drogers eigenlijk zo'n 2-3 keer per dag.
En 1 setje hier was 10 jaar oud en de wasmachine al 3x gemaakt in de laatste 2 maanden en de droger die begaf het vorige week, ik was het zat, nieuwe moesten er komen. De verkoper in de media markt die wist er alles vanaf, na een kwartier kreeg ik gewoon de slappe lach van zijn geratel. Nee geen Miele die zijn schijteduur en echt niet zoveel beter dan een AEG, die heb ik altijd al gehad en ik wilde dus een AEG, voor machine en droger scheelde het uiteindelijk de helft met de Miele, nou dan maar 2 jaar minder lang meegaan dat is het me gewoon niet waard.
Donderdag word het spul bezorgd. Ik ben er zo blij mee eindelijk weer een machine die het gewoon doet en droogt ... Kan ik weer lekker wassen...

Verder hebben we voor manlief dingen gekocht en ik heb voor mezelf een sjaal gekocht , helemaal leuk en warm en groot, perfect voor een koukleum als mij . Verder nog een vestje voor mezelf maar dat was het wel niks bijzonders eigenlijk . We hadden immers al genoeg uitgegeven voor de kleine meid en de huishoudelijke apparatuur.
Maar het was zalig in de stad. Ik besete me dat het meer dan een half jaar geleden is dat ik echt een hele middag ben wezen winkelen...top ...ga het snel weer doen is me goed bevallen...(ondanks helse buikpijnen die ik onderdrukt heb met 2x een brufen 600mg)

Met flits genomen in het echt zijn de kleuren warmerIk heb afscheid genomen vorige week al maar ja was het even vergeten te melden nog...
Afscheid van mijn Fiat 500.
Tja je kan maar in 1 auto tegelijk rijden en 3 auto's voor de deur is een beetje veel .
Daarbij kunnen ze hier niet voor de deur staan dus was ie helemaal overbodig, we hadden hem immers gekocht in ons vorige huis omdat dat de enige auto was die in de parkeergarage paste onder ons huis, onze andere twee auto's paste daar niet in nl.
En aangezien mijn andere auto mijn kindje is moest de Fiat weg. En natuurlijk omdat het met pubers gewoon iets comfortabeler rijden is in een grote auto ipv dat rugzakje. (maar het moet gezegd het is een prima autootje, zeker in de stad)
Dus Fiat te koop gezet een aantal maanden geleden. Ik dacht dat we hem nooit meer gingen verkopen totdat ineens een meneer belde vorige week die hem wilde. Mooi.
Weg dus . Nee, geen spijt , nog verdriet om gehad . Gewoon een last minder .