28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Beren/werk/school


Gisteren na mijn jankbui en mijn bad was ik nog steeds de hele dag in mineur.
En ik vind dat ik iets moet doen .
Dus ging ik kijken bij Kika maar die hebben een vrijwilligers stop op het moment .
Dus ging ik verder kijken en dacht , ja dat ga ik doen, ik ga de Kika beren verkopen in mijn webwinkel want mensen willen toch vaak iets hebben als ze iets geven (Hollanders!!)
Dus binnenkort de Kika beer in de shop te koop , en koop die beer nou , iedereen kent toch wel iemand die een beer wil ? En je steunt er KIKA mee .
Ik verdien er NIETS aan aan die beren , het is voor KIKA , voordat mensen hier weer het slechtste gaan denken en denken dat ik daar nog wat aan ga verdienen aan KIKA, nee dus.

En verder is het zaterdag en moest de eerste om 7.50 uur op de hockey zijn, mensen dat zijn toch geen tijden?
Ik ben dus al uren wakker.
Nummer twee vertrekt net en dan zijn er nog 3 die moeten hockeyen. Twee van de zeven hebben niets vandaag waarvan ik nu al weet dat 1 van die twee zijn dag horizontaal gaat doorbrengen voor de tv en Xbox alleen niet lang meer want diegene mag gaan vakken vullen bij AH. Het inschrijfformulier heb ik al in huis.
En toen we het hem gaven, keek ie heel raar, zo van : "werken, ik? en huiswerk dan?" ja dan hebben ze ineens huiswerk duh (moest bijna aan de beademing van de schrik) hij is nu al 2 weken aan het bekomen van het idee dat ie moet gaan werken. Maar ik vind met 15 mag je best een bijbaantje hebben en iets doen.
En als je hele dagen horizontaal kan liggen voor een xbox kan je ook werken dan heb je dus tijd genoeg. Dus we hopen op een snelle oproep , gedaan met het luie leventje !
Nog een paar maanden dan is zoonlief ook 15 en moet mag hij ook. YEAH.

En verder heb ik een beetje ruzie gemaakt met de juf, nou ja geen ruzie, we zijn het niet eens en ik ben een eigenwijze moeder.
Het gaat nl over de schoolkeuze van mijn dochter , het voortgezet onderwijs, daar zijn de school en ik het niet eens met elkaar .
Ik heb op eigen initiatief de betreffende nieuwe school gebeld die er niet negatief tegenover staan mijn dochter aan te nemen terwijl dit geheel tegen het advies van de juf is . En dat vinden ze natuurlijk niet leuk daar op school. En ik weet dat ik eigenwijs ben en dat ze misschien best gelijk hebben maar toch , ik wil het maximale uit mijn kind halen en terug kan altijd nog ...
wordt vervolgd...