28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Weg


Ik kom vanochtend de deur uit staat er een verhuiswagen uit Soest en er staat met grote letters op dat ze gespecialiseerd zijn in verhuizingen naar Griekenland.
Wat wil dit zeggen mensen?
De dorpsgek overbuurman gaat eindelijk vertrekken naar Greece.
Jullie weten het nog?  deze bedoel ik : klik klik
Er is al een waarschuwingsfax de deur uit naar die Grieken dat ze wel voorbereidt zijn wat ze in huis halen natuurlijk want die arme lui, je kan het ze toch niet aandoen.
Het hele toerisme gaat naar de klote als ze hem daar loslaten.
Haha ik overdrijf natuurlijk mensen , de man is best leuk, kuch kuch als ie slaapt.
Nee serieus, nuchter is het best een kekke kerel.
We hebben hem natuurlijk niet uitgezwaaid want dat is net alsof je blij bent dat ie gaat en dat is natuurlijk niet zo het is natuurlijk wel zo maar dat kan je gewoon niet maken en is niet erg netjes zeg maar om dat zo te doen en ondertussen ben ik ook best jaloers want hij zit toch maar mooi met zijn reet in de zon daar in Griekenland en ik doe nu de kachel nog maar eens aan

Laatst liep mijn lief hem tegen het lijf, het was half 1 's nachts hij de dorpsgek overbuurman was op weg naar een cafe, het krat bier thuis was leeg denk ik , en wat zegt ie?
"Ik was laatst bij Nicky's Inn en toen noemde iedereen mij dorpsgek, dat vond ik niet zo leuk dus toen ben ik na een kwartier maar opgestapt (ongetwijfeld tot grote vreugde van de stamgasten) . En men zei dat dat op internet stond, dat je vrouw dat geschreven had."
"Oh ???"  zegt mijn lief "echt???"
Kuch Kuch
"Jaha" zegt de dorpsgek overbuurman "echt waar".
Maar goed de man strompelde al verder op zoek naar meer bier...en heeft geen computer dus waarschijnlijk ook nooit meer opgezocht.
En nu gaat ie lekker in de zon.......Mythos drinken 


Stemmen vandaag !!!! Jawel gewoon doen, je mag blij zijn dat je in een land woont waar je het recht hebt te stemmen! Dus niet zeiken : GAAN.


Zo en dan nu een blogje...
Gisteravond hebben we een discussie gehad over thuisblijfmoeders en hun ouderparticipatie en mijn spelling en grammatica.
Nou ik wil daar vandaag nog wel even wat over kwijt.
Maar misschien moet u dan eerst even bij haar lezen wat er precies geschreven is en lees vooral de reacties bij het stukje (en niet schrikken, ik kan ook vals zijn, ja heus echt, ik kan het) , en als je dat dan gelezen hebt moet je dit ook nog even lezen ook heel geestig.
Nou ik vind dus dat een ieder ZELF moet weten of ie wel of niet thuis blijft voor de kinderen, persoonlijk denk ik dat een werkende moeder niet slecht hoeft te zijn voor de kids.
Of je nou thuis bent of werkt het maakt voor een kind niet uit , als je er maar bent als je er dan bent. 
Een kind heeft meer aan een gelukkige moeder die blij is met haar kind en haar leven.
Want je bent dan wel moeder maar je bent toch ook nog gewoon jezelf, je bent niet ALLEEN maar moeder .
Dus is het belangrijk dat jij ook blij bent en happy met je leven en als jij dat wordt van werken moet je dat doen en als je dat wordt van thuis blijven moet je dat ook doen.
En je hebt ook nog een man , is ook wel leuk voor die man als je niet alleen maar moeder bent.
Dit is mijn mening op het geheel .
Ik vind dat je een ieder moet respecteren in zijn keuze.

En ik doe niets meer voor school omdat ik daar in mijn geval gewoon de tijd niet voor heb omdat ik inderdaad ook nog aan mezelf denk en als anderen daar moeite mee hebben so be it, kan ik niets aan doen zegt meer over hun dan over mij . 
Als jij je wel geroepen voelt de juf te helpen op school , nou prachtig toch, als je daar blij van wordt moet je het doen. Maar veel vrouwen doen het wel maar willen het liever niet doen want ze blijven maar zeiken dat het altijd dezelfde zijn, dan moet je stoppen dan ben jij het niet meer altijd, zo simpel als wat . 
Hou eens op SOMMIGE hulpmoeders (niet allemaal of course: gelukkig) met dat eeuwige geklaag , doe het dan niet, als je het niet graag doet en niet onvoorwaardelijk moet je ophouden,het MOET namelijk niet hè,  zeurpiet.
Maar denk niet dat je weet wat een ander wel zou kunnen doen of hoeveel tijd die heeft of of of , je kan niet voor een ander denken mits je paranormaal begaafd bent maar dan zou ik snel een tv show beginnen . verdien je bakken met geld en kan je lekker personeel voor de school inhuren zijn we meteen van het gezeik af


Oh en dan nog even over mijn spelling en grammatica, ik maak fouten , ja idd, ik lees nooit een tekst na die ik typ of het wel klopt (heb ik geen tijd voor) dus leer er maar mee leven , niemand die je verplicht mij te lezen, ik ben geen leraar, geen schrijfster en voor brieven heb ik een secretaresse , ik heb andere kwaliteiten, ik ben niet perfect  en wil het ook niet zijn dus degene die mij daar zo nodig op moest wijzen: I'm proud to be me met spelfouten HOERA !!!