28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Borsten


Mijn tieten sorry:  borsten groeien.

Kijk er zijn misschien veel vrouwen die hier blij mee zouden zijn maar niet ik.
Ik heb genoeg en eigenlijk al teveel.
Wat is dit?
Hormonen?
Ouderdom? (schijnt nl dat je borsten na je 50-60 gaan groeien, als het niet meer hoeft zeg maar, handig! alleen ik ben nog lang geen 50...)
Toename gewicht oké dat is het ook (restaurant Ultimo in Bali en mijn nog immer dwarsliggende schildklier) maar dat zou niet in deze mate moeten zijn.
Ik schrik elke dag, serieus.
Als dit nog lang doorgaat kan ik weer een keer naar Schumacher om de boel te laten verkleinen.
Blij word ik hier niet van.
Dus mocht je me niet zien,  ik zit achter die twee bergen ....te janken want emo ben ik nog steeds.

Emotrut


Ik lees dat een jochie voor zijn moeder op haar 40e verjaardagsfeest heeft gezongen: janken.

Ik lees blog over zoon die naar brugklas gaat en wat dat met ma doet: janken.
Ik luister naar een liedje: janken.
Mijn man gaat werken: moet bijna janken maar slik het weg.
Mijn kind geeft een compliment: traantje.
Ik lees een verhaal over vrouw die kanker heeft: janken.

Wat is er met mij aan de hand in hemelsnaam? 
Ik moet harder worden.
Ben veel te emotioneel.

Ik ben toch al zo emo als wat, dan ook maar mijn ultieme lovesong nog even.......is het niet prachtig???

Voor de hyvers: zie op mijn blog : www.ilsevedm.blogspot.com  het filmpje wat niet op hyves verschijnt om de een of andere reden...

Druk


Ik ben druk, waarmee weet niemand, ik ook niet, maar ik ben echt heel erg druk.

Druk met onzin.
Met dingen doen die niet echt hoeven/moeten/nut hebben.
Dingen die ik zou moeten doen, die wel nut hebben,  doe ik niet.
Ik kom er maar niet in.
Ben nog op vakantie, geestelijk dan.  
Lichamelijk ben ik in Harderwijk maar geestelijk nog lang niet. Ik sluit het buiten, wil hier niet zijn, ben bang dat als ik besef dat ik hier ben, compleet in een depressie belandt of zo.
Kan het nog niet aan: dit saaie donkere trieste weer, dit huis wat altijd te vol, te rommelig en vooral te donker is! 
Moet snel aan de lamp, je weet wel lichttherapie tegen winterdepressies,of prozac, of op vakantie,  ik word nl gek in dit donkere hol.

Gisteren bij Blokker een schoenenrek gehaald wat je aan de deur kan hangen. Dacht;  lekker is de troep opgeruimd hier in de hal. Want 7 kinderen hebben veeeeeeeel schoenen en die staan allemaal in de hal. (bij gebrek aan ruimte ergens anders in huis)
Als ik net heb opgeruimd is het netjes,  staan ze onder de trap,  op een schoenenrek wat veel te klein is en dus staan ze met 3 - 4 paar op elkaar gestapeld. Dit gaat goed tot een van de kids schoenen nodig heeft (nooit dat paar dat bovenop ligt natuurlijk grrr) en de berg dus naar beneden stort. 
Maar ik zag in de Blokkerfolder dit praktische schoenenrek goed voor 36 paar schoenen voor maar 15 euro, een goedkope oplossing dacht ik voor veel irritatie,  kan mooi aan de binnenkant van de gangkast bevestigd worden en niemand die het (de rommel)  ziet. 
Kijk rommel heb ik altijd graag in lades of kasten dan hoef ik het niet te zien zolang ik die kast of la niet open trek. (struisvogelpolitiek I know)
Rek eindelijk in elkaar met hulp van manlief (zelfs daar had ik de puf niet voor) , wat blijkt???
Kan dit kreng alleen aan de BUITENkant van de deur hangen.
Duh.......
Nee, dat is mooi, een schoenenrek middenin de hal, in het zicht meteen als je binnenkomt en dan heb ik het nog niet over de geur.
Nou het hangt er want ik moet ergens naartoe met al die schoenen, het ziet niet uit, ik weet het, maar in dit huis met zoveel kids denk je even niet meer aan een MOOI interieur maar vooral aan PRAKTISCH.

Ik kan nogal eens lekker overdrijven in mijn blog maar dit is niet overdreven,  dit is de keiharde werkelijkheid, dit huis is VEEL TE klein, teveel mensen , te weinig ruimte en teveel spullen (maar je hebt nu eenmaal kleding en schoenen nodig, kijk van mij mogen ze best naakt de straat op maar dat mag nu eenmaal niet van de wet) en WE PUILEN ERUIT !!!
Ik kampeer gewoon het hele jaar door.
Vandaar dat ik kamperen ook haat, ik doe het nl al elke dag, al 2 jaar lang (dit was een tijdelijke oplossing die nu al 2 jaar duurt).
En ik heb het gehad, vandaag kan ik er even niet meer tegen, ik wil ruimte, wil zon, wil licht, wil kasten, wil een opgeruimd clean huis, wil mooie spullen, wil een mooie vloer (deze vloer is nl ook schrikbarend!!), wil plaats voor mezelf. AAAAARRRRGGGHHHHHH
Gelukkig gaan we bouwen en duurt dit helemaal niet lang, nog maar 1,5 jaar (aaaaaahhhhhhhh) en dan zitten we in ons huis. Hoe hou ik dit nog 1,5 jaar uit?????? 
HELP!