28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Schoon


We zijn weer schoon, heel erg schoon zelfs want het hele gezin heb ik gisteren maar in de lotion gezet, ook de andere kids en onszelf, ik wil het risico niet nemen dat we 1 luis over het hoofd (??) hebben gezien en dan volgende week weer met de gebakken luizen (peren) zitten. Dus G en ik hebben heerlijk gestonken vannacht naar de luizen lotion.

Alle bedden zijn verschoond en gewassen , moeten alleen nog gestreken worden.
Alle hoofden zijn behandeld en erna een fles Hema cremespoeling erin gegooid zodat de neten niet kunnen hechten, haar gevlochten en ingespoten met haarlak en gel, dus eerst maak je het schoon om het vervolgens weer vies te maken want die beesten houden niet van vies haar schijnt . Ik denk dat die beesten inmiddels overal van houden maar goed,  het is het proberen waard.
Volgende week het hele ritueel weer herhalen en ik kam me helemaal een ongeluk met de luizenkam.
Bankstellen zijn ingespoten en ook de hond en katten hebben een anti vlooi behandeling gehad, ik was toch bezig.
Jassen hangen gelukkig al weken hier in luizenzakken aan de kapstok, zoooooo handig die zakken, maar toch maar even gewassen.
Meteen ook maar mee naar school een paar luizen zakken gegeven zodat ze daar ook hun jas veilig kunnen ophangen.
De juf ging vandaag nog alle andere kinderen laten nakijken en dan maar hopen dat andere ouders ook daadwerkelijk hun kind behandelen en de boel wassen op 60 graden anders hebben we het volgende week weer.
G zijn kinderen hadden ook allemaal luizen en hopelijk worden ook die grondig behandeld...