28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Help de kids hebben vakantie


Ik vraag mijn zoon of ie even op de hond kan passen.
Antwoord: Ja,  halloooooooo,  ik heb vakantie. (maar hij doet het wel hoor na enig gezucht en gekreun)

Mijn zoon komt om half 12 naar beneden.
Ik zeg: Jij moet naar bed.
Antwoord: Nu al??(na enige uitleg doet ie het wel en snapt ook nog dat het echt niet elke dag half 12 gaat worden ook al is het vakantie)

Mij zoon is de hele dag weg met vrienden, naar de kermis, bij vriendjes thuis, vrienden blijven hier slapen, ik ben best een coole moeder al zeg ik het zelf. Hopelijk denkt ie er net zo over, zal wel niet.

Mijn dochter die is een graatje erger, die heeft de hele godsganselijke dag een grote bek.
Pffffffffff tis dat de zolder zo hoog is en dat ik dan 2 trappen moet beklimmen als zij boven staat te stampvoeten maar anders...

Kyla je moet naar bed
NEE
Kyla ga eens douchen
NEE
Kyla ruim je schoenen op
NEE
Kijk dat is nou zo leuk aan het moeder zijn, als ze een jaar of twee zijn zitten ze in de NEE fase, dat is leuk, ja  schattig zelfs , haha iedereen lacht:  het kind snapt dat ze nee kan zeggen.
Maar met 11 is het niet leuk meer , "jahaaaa je kan nee zeggen dat weten we nu wel , zeg nu maar weer eens JA".
^$#*&^%$#$&*

Is er iemand die nog een plekje in de auto heeft en naar Frankrijk gaat , ik beloof dat ik heeeel lief zal zijn!!!! Echt heel lief !!!
Ik wil weg hier of een fulltime nanny, zo'n strenge engelse in uniform waar zelfs ik van sta te shaken als ze boos is...

Ik ben echt een gezegend mens, ik heb 7 kinderen, rotweer en we blijven thuis : gaan niet op vakantie, dit wordt zo gezellig mensen , over 3 weken zit ik ws in een gesticht met een zenuwtik van hier tot Tokyo. Vive les vacances !!!