28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Beste Mevrouw Thomas,


Of zal ik maar Manon zeggen? Uiteindelijk heb ik meer van jou gezien de laatste dagen dan van menig vriendin, dus kunnen we elkaar best tutoyeren toch?

Ik had vaag eens ooit iets van je gehoord of gezien maar wist eigenlijk nauwelijks dat je een bekende Nederlander was , nou daar is wel verandering in gekomen de laatste dagen, dus misschien wel een geluk voor je dat nu eindelijk iedereen weet wie je bent.

Lullig wel dat het op deze manier moet en niet via de normale weg met een goed programma maar goed, bekend is bekend toch?

Ik wil je even een hart onder de riem steken want ik voel met je mee hoor, lijkt me vreselijk om te weten dat heel Nederland al tussen je benen heeft gekeken en weet hoe je er van top tot teen uitziet. Niemand kijkt nu de komende weken normaal naar je , als je bij de slager komt zal hij de foto voor zich zien waar jij je karbonaatje trots toont.. Lijkt me geen pretje.

Mag ik zeggen dat ik het een beetje dom van je vind om die foto's op je computer te bewaren? Je kan ze toch ook op een cdtje branden? Veilig in de kast waar niemand er aan kan. Stel dat een van je kinderen eens zit te computeren en stuit op foto's van mama met haar benen wijd? Die krijgen een rolberoerte, dat wil je als kind toch helemaal niet zien tenminste van een lekker wijf uit de playboy misschien wel maar niet van je eigen moeder? En je wil al helemaal niet dat je vriendjes het ook allemaal zien, wat nu dus wel het geval is. Oh die arme kindertjes....

Maar goed je vind het ook wel wat anders maak je die foto's niet toch??

Gelukkig zie je er best goed uit dus je hoeft je ook weer niet teveel te schamen alhoewel het best wat strakker kan, dus toch maar naar de sportschool?

Trek het je niet aan joh! Zie het positief: waar jij al jaren voor aan het knokken bent in televisieland om bekend te worden heeft je buurman je toch maar mooi in 1 week tijd zo bekend gemaakt dat nu echt heel Nederland weet wie je bent. Jammer dat je er niet het salaris voor gekregen hebt wat de Playboy er voor gegeven zou hebben.

Goeie tip: geen ruzie meer maken met je buren, je ziet wat er van komt!