28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

We zijn zwanger !!!!Yes eindelijk we zijn zwanger.
De hond dan he mensen , ik niet, maar zo voelt het wel een beetje...haha
De hond is zwanger, ik heb last van mijn zwangerschapshormonen ;)
Ik kan er niet tegen , tegen wachten, of het nu wel of niet gelukt is.
Dus ik belde een andere dierenarts , eentje die WEL een echo apparaat heeft en ja hoor het is bevestigd Bettie is zwanger van 3 of 4 puppies denkt ie.
En de bevalling is voor 11 november ongeveer....
En ik heb natuurlijk al een werpkist hè want ik ben voorbereid en ik moet nog een lamp halen die de baby's warm gaat houden.
En ik denk nog aan een elektrische deken zodat ze lekker warm liggen ...
OOOO ik vind het zoooo spannend , nog een maandje....
Dus als wij hier open huis hebben (WAT??? dat wist je nog niet???, snel HIER naartoe en lezen !!!! en inschrijven !!!!) hebben we beschuit met muisjes ... :) 
Yeah we zijn zwanger...ik ben al totally nervous about it.
Ik word oma...
Het is allemaal uitstekend verlopen gisteren, fotografe Tessa Francesca heeft het huis gefotografeerd en dan komt het wel goed, ze maakt fantastische foto's.

Ik baalde een beetje want ik dacht dat het voor Wonen Landelijke Stijl was en daar heb ik dus het huis ook op gestyled (dwz meer frustels en friemels) maar toen bleek dat het voor Stijlvol Wonen is (zelfde uitgever alleen is dat veel strakker) en dus had ik voor mijn gevoel te veel dingen staan...enfin we zullen wel zien hoe het gaat worden. In Januari in de Stijlvol Wonen.

De honden zaten de hele dag de boel een beetje te bekijken en toen iedereen weg was tegen 6 uur waren ze dan ook kapot en wij ook dus want normaal slapen ze de hele dag...
Samen zochten ze steeds de zon op en G mijn lief heeft prachtige foto's kunnen maken van ze...