28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Back
Ben er weer..... terug in Harderwijk.


Dinsdag ben zijn we naar Weert vertrokken om zoals we dachten 'even' te verhuizen. In 2 dagen dachten we de klus wel te klaren, alle inpakken naar de opslag brengen en dan nog even het huis poetsen. Niet dus. We zijn 3 dagen bezig geweest van 9 tot 9, elke dag, met uitzoeken, inpakken, weggooien, naar kringloop brengen. 150 dozen hebben we ingepakt..........3 busjes vol naar de kringloop gebracht...........6 busjes vol naar de stort........ Kapot zijn we, geen voeten en rug meer over. Over 2 weken gaan we naar de opslag brengen en het huis poetsen, we hebben er nu even de kracht niet meer voor.


Een busje vol mee genomen naar Harderwijk wat vandaag hier weer moet worden opgeruimd.
Ik heb me voorgenomen dat ik niet meer zoveel ga bewaren omdat het zonde is om weg te gooien en de kinderen krijgen nooit meer zoveel speelgoed! Ik heb nu heel veel kinderen blij gemaakt bij de kringloop en de school krijgt ook nog een lading. Hoe meer ruimte je hebt hoe meer troep je hebt lijkt het wel. En ik heb het niet gemist (op een paar dingen na) al een jaar lang dus ook niet nodig denk ik dan maar.

Twee keer heb ik met dit huis in een blad gestaan, 1x voor VT Wonen en 1x voor Wonen Engelse stijl.
Nog 6 weken en dan is het huis definitief niet meer van mij, best wel bizar......

Homobaby


Deze vond ik op internet:

Er is in Italië weer eens een relletje om een reclamecampagne. En deze keer is het niet Dolce & Gabbana of Benetton die het moet bezuren, maar een homobaby.

Er is grote ophef ontstaan rondom de publicatie van een foto van een baby met een polsbandje waarop 'homoseksueel' staat. De foto wordt ingezet in een regionale campagne tegen homohaat. De rozige baby met daaronder de tekst 'seksuele voorkeur is geen keuze' verschijnt volgende week op billboards in Toscane om discriminatie van homo's en lesbiennes tegen te gaan. Het Vaticaan en conservatieve politici zijn niet te spreken over de campagne. "Een baby gebruiken om te suggereren dat homoseksuele neigingen aangeboren zijn, is misleidend en beschamend", aldus christendemocraat Luca Volonte.
Zucht. Dat eeuwige gezeur altijd van de kerk. Open your eyes en doe toch eens mee met de huidige tijd. Vind 't een prima campagne. Applaus!