28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

HoofdpijnStel je eens voor:

De buitenschilder is de hele dag met 2 man aan het schuren (elektrisch jahaaaa  dat maakt meer lawaai) aan de kozijnen, je hebt 8 kinderen in huis (1 vriendinnetje en die van onszelf) .
Dus je hoort dat geschuur de hele godsganselijke dag aan je hoofd, dan een middelste die (ik had echt te vroeg gesproken bij de vorige blog) zich verveelt en meent dingen te moeten verzinnen die minimaal zo'n 50 euro per dag kosten , als dat dan niet mag zeurt, zeikt , ziekt mevrouw lekker door. Als je zegt dat ze naar boven moet gaan dan blijft ze armen over elkaar midden in de woonkamer staan (al lachend ). ik heb dan moordneigingen geloof me, met die uitgestreken smoel van d'r
Dan hoor je nog Mam mam mam mam mam mam mam mam mam  mam mam mam 387.368 keer per dag. Dan de kleintjes die constant vragen hebben en in en uit lopen.
Jongens die af en toe eens deuren smijtend binnen komen , je koelkast leegplunderen, een aanrecht vol broodkruimels achterlatend .
En in de steeg hier wordt gezaagd, bij de buren wordt geschuurd (alsof die schuurmachines van onze schilders niet genoeg herrie was) , kinderen die krijsen, boodschappen die geplunderd worden en dus weer bijgehaald dienen te worden waarom eten,drinken, snoepen die lui zoveel en dat heet dan VAKANTIE.

VA KAN TIE ??? Dit is strafkamp, dit is afzien, dit is overleven.
Niks vakantie dit is survivallen, geestelijk en lichamelijk.

En dan vinden jullie het gek dat ik HOOFDPIJN HEB %$@$%^&*( ?????

Ik verlang naar Door,  haar Frankrijk, haar camembert, haar roseetje, haar oord waar kinderen zichzelf vermaken en je ze de hele dag niet ziet, ik snak naar RUST mensen....
Gillend gek word ik hier echt.
Zo ik ga nu de fiets op en ontvlucht hier de hele mikmak.

Ik ben in shock, echt in shock.
Sonja Bakker onze Nederlandse huisvrouw , klein blond degelijk vrouwtje, normaler dan normaal : gaat scheidden.
Sonja ja,  die Sonja... Dat op zich is genoeg om mij echt in opperste verbazing achter te laten maar de geruchten gaan dat ze een relatie heeft met Rik Felderhof.
Sonja met Rik ..... gelooft u het ??
Jahaa die twee maakten een boek samen: "Verleg je grenzen" nou zo letterlijk hadden ze het nou ook weer niet hoeven nemen hè?? 
Ze speelt al jaren het gezinnetje op tv die samen met haar man haar miljoenenimperium heeft opgebouwd en het zo fijn samen doen en gezellig hebben.
Nou dat viel dus wel mee dat gezellige .... anders ga je niet scheiden he?
Ik denk dan toch , was je gewoon Sonja gebleven en niet Sonja Van het Sonja Bakkeren en de miljoenen was je nu wel nog gewoon gelukkig met je man geweest .
Ach en dan is er nog de moeder van Jan (Smit) die Yolanthe van diefstal beschuldigt, Yolanthe zou een ton achterover gedrukt hebben en nog spullen uit het huis hebben meegenomen die niet van haar zijn...Yolanthe en Wesley gaan samenwonen. Jan en Liza zijn toch een stel dat is bevestigd door zijn moeder .
En Yuri van Gelder aan de coke, baan kwijt, carriere naar de filistijnen , wat een sukkel !!!
Men wat een leed in sterrenland denk ik dat ik het zwaar heb...

Ondertussen is deze "ster" hier al 2 dagen aan de hoofdpijn die maar niet wil zakken. Is het met de kinders redelijk rustig moet ik zeggen maar middelste heeft dan ook een vriendinnetje te slapen en dat scheelt echt ZOOOOOOOOOOOO veel dat ik erover nadenk het vriendinnetje te adopteren. (Jaaaaa Simoon doe nou maar,  denk aan mij ...)
Dus tot so far overleven we het hier wel...maar over iets meer dan een week vertrekt vriendinnetje op vakantie en dan mensen....... dan word het zwaar....
Vandaag gaan ze maar lekker zwemmen , er is wel regen en onweer voorspelt maar als je zwemt ben je toch al nat dus dat maakt niet uit...en dan denk ik dat ik morgen een dropping organiseer, ik drop ze ergens 50 km hiervandaan en vind de weg naar huis kinderen...zijn ze wel een dagje zoet mee....en lekker moe 's avonds van het wandelen.
Je moet ze toch bezig houden die kids en een beetje tijd in steken ;)