28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Verdriet

Ik ben zooooo boos, nee, woedend.

Mijn dochter heeft verdriet, groot verdriet. Ze mag nl niet op het kinderfeestje komen van haar beste vriendinnetje. Niet om dat dat vriendinnetje het niet wil want die wil het maar wat graag en moest er ook heel hard om huilen.

Nee, de mama van dit vriendinnetje wil het niet omdat ze moeite heeft met mij en g. Wat ben je dan voor moeder vraag ik me af, als je eigenbelang groter is dan dat van je kind? Dat je je kind niet haar vriendinnetjes laat kiezen maar jij de keuze maakt en die keuze maakt op het beroep van de ouders of op het wel of niet mogen van die ouders? Dat je als volwassen vrouw daar niet op een volwassen manier mee om kunt gaan en daar boven kunt staan want het gaat hier om kinderen van 5 en 6 jaar? Dat je je zo laat kennen? Dat het je dus niets doet dat je kind verdriet heeft? Dat je je kind zichzelf niet laat ontwikkelen en haar eigen keuzes laat maken maar haar manipuleert en tegen haar liegt omdat jij iets wil? Ik denk dat je geen goede moeder bent in zo'n geval en een niet te best mens. Sneu is het woord, heel erg sneu ben je dan!!

Mij kan dat hele mens niet schelen en eigenlijk vind ik haar totaal onbelangrijk want het is een patient en elk woord wat je aan haar vuil maakt is eigenlijk al teveel verspilde energie en teveel aandacht voor haar. Maar ze doet 2 meisjes van wie ik ontzettend veel hou heel veel verdriet en daar kan ik ZOOOOO BOOS om worden. Mijn dochter vraagt waarom mag ze me dan niet mama? En ook al zeg ik 1000x dat het niet aan haar ligt, ze denkt dat ze niet goed genoeg is. Het vriendinnetje zegt tegen ons: Ik had haar op nr 1 staan want ze is mijn beste vriendin maar mama zei eerst dat de kaartjes op waren en toen dat het niet mocht. (en huilde tranen met tuiten.) Waarop mijn dochter weer zei: maar jij mag toch op mijn feestje komen hoor! Het ergst vind ik nog dat mijn dochter al een jaar heel lief doet tegen deze persoon als ze die toevallig op school tegen komt omdat ze vorig jaar niet mocht komen en denkt als ik maar het hele jaar lief doe dan mag het wel, schrijnend is het.

SNEU heel erg SNEU ben je dan als mens .


Onze hond heeft het koud. Ik dacht altijd dat honden toch een vacht hadden om hen tegen de kou te beschermen? Meestal is dat ook zo maar ons mannetje heeft het koud. Gisteren op de puppycursus kregen wij dan ook te horen dat als het nog kouder zou worden we de hond toch echt een jasje moeten aantrekken.
Dat was een shock!!! Wie wil er nou lopen met een hond met een jas aan? Dat ziet niet uit, brrrrr. Maar goed toch maar even gekeken op de sites voor honden en tot onze verbazing is de keuze meer dan uitgebreid en lelijk. Ik kon mijn ogen dan ook niet geloven dat je echt alle soorten jassen en kleding kan krijgen tot bruidjurken en prinsessenkleding toe.
Wie koopt dat nou? Ik kan met niet voorstellen dat je zin hebt om je hond met prinsessenkleding te laten rondlopen. Mochten er toch mensen interesse hebben kijk dan op http://www.hippehond.nl/ .
En mocht je me zien lopen met hond met een jasje, niet lachen, het beestje heeft het koud!!!