28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Elle


Ik heb zojuist op een gewone ordinaire maandagmiddag even een zalig nieuw parfum gekocht. Yves St Laurent heeft sinds kort een nieuwe aanwinst: Elle is de naam. Het nieuwe parfum van Yves Saint Laurent is erg lekker. De geur is zowel bloemig, kruidig als houtachtig en krijgt daardoor de aparte combinatie van fris en zwoel.
De wat zwaardere noten als patchoeli en bourbonvetiver worden verzacht door fris cedraat, lychee en pioen. Hart van het parfum zijn rode bessen en fresia.

Ik had nog een cadeaubon van Ici Paris liggen namelijk die ik van een heel lieve dame had gekregen (die zich vast wel herkend in dit stukje) en ik dacht dat is nou het perfecte parfum wat ik daarvoor ga halen. Els bedankt!!!Gisteren was een heerlijke dag.... Het weer was meer dan geweldig!! G zijn zus, moeder en vriend waren op bezoek, die contacten zijn belangrijk het is tenslotte je familie. En ik kan heel goed met ze opschieten gelukkig en hun met mij. De kinderen hebben zich uitstekend vermaakt. Er kwam nog meer bezoek (ouders van vriendjes). Bankjes buiten op het gras, drankje erbij, lekkere hapjes. Kortom een hele gezellige middag, allemaal samen aan de chinees en erna toen iedereen in bed lag, bezoek weg was, nog een heerlijk gezellig en romantisch avondje met zijn tweetjes. Hmmmm, ben nog aan het na genieten. Soms kan iets simpels je heel gelukkig maken, gewoon samen zijn met anderen en lekker relaxen is genoeg.