28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Krullen

Van jongs af aan heb ik altijd een zwak gehad voor mannen met krullen. De mooiste mannen hadden altijd krullen op de een of andere manier . Eerst was daar natuurlijk Christopher Atkins uit de film The bleu Lagoon, wie kent hem niet? Hij was dan wel blond en ik val echt op donker maar goed hier maakte ik een uitzondering voor ;)  Het toeval wilde dat ik de zomer na de film (ik was 14 ) op de vakantie in Zuid Frankrijk Elco tegen kwam uit Spakenburg en dat was gewoon de look a like van Christopher Atkins. Meteen een dikke vakantieliefde volgde en nog jaren brieven naar elkaar geschreven, de eerste jongen waar ik mee zoende, dat vergeet je nooit natuurlijk. 

Later toen, en nu ga ik me diep, diep, schamen,maar ik ga het hier gewoon eerlijk vertellen, komt ie, ik schaam me diep,  was ik helemaal in love van:  Dennie Christiaan, jajaja lach maar, maar het was echt natuurlijk vanwege de krullen en het feit dat mijn moeder elke week naar Op Volle Toeren keek en daar was die tuinkabouter ook altijd want het is echt een klein mannetje (3 koppen kleiner dan mij) . Maar van die bewondering is niets maar dan ook niets blijven hangen vanaf het moment dat ie over de Marsupilami ging zingen want daar word niemand opgewonden van natuurlijk.
En toen was daar ineens Julien Clerc, die zong het liedje "This Melody" , zwijmel zwijmel. Dat vond ik zo'n mooie man en nu nog trouwens , de krullen zijn eraf maar dat is absoluut geen slechte beslissing geweest want hij is nog veel sexier dan voorheen.
Nu heb ik mijn eigen krullenbol waar ik zielsveel van hou en daar kan geen Julien Clerc aan tippen natuurlijk.


Julien Clerc annoo 2009

9 reacties:

Echt, Dennie!?! Oh my God!

12 februari 2009 om 16:58  
Ilse zei

Ja Toaske leuk wrijf het er nog maar eens in... ;)

12 februari 2009 om 16:59  
Ilse zei

Ja Toaske leuk wrijf het er nog maar eens in... ;)

12 februari 2009 om 17:00  
lieke zei

Nou de nieuwe Julien daar wil ik wel even een beschuitje mee eten...

12 februari 2009 om 17:16  

Nou...... ehhhh....héél eerlijk gezegd.... jij (en ik!) hebben een 'lekker ding' , maar als ik deze lach zie van een huidige Julien.... ik riskeer wel een fikse ruzie met het thuisfront hierom denk ik, hoor.... Wahahahaha....

12 februari 2009 om 19:55  

Nou voor een avondje / nachtje Julien heb ik ook wel een ruzie over haha

gr, Elise

12 februari 2009 om 21:22  

hihi, wat grappig! Heel toevallig wilde ik net een blogje gaan schrijven over The Blue Lagoon, een van mijn favo all time favorite films, blijft gewoon leuk!

12 februari 2009 om 21:34  
christa zei

Christopher Atkins en the blue lagoon ohhhh daar heb ik alle plaatjes van uitgeknipt die ik kon vinden en in mijn kamer geplakt. fantastisch vond ik dat. Trouwens nooit meer iets van hem gezien daarna, en Julien Clerc daar zwijmel ik nog steeds bij weg, zijn zang dan.

12 februari 2009 om 23:18  
Anoniem zei

ooit een vriendje gehad blonde krullen, kuiltje in kin en in zijn wangen met goddelijk lijf.
Maar wat een hork.
Ik val meer voor kuiltjes in het kin.
Fonneke.

15 februari 2009 om 20:53