28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Ja hoor


Dan denk je , eindelijk rust te hebben, het is avond, je man is de kinderen halen in Weert.

Je hebt al 2 nachten nauwelijks geslapen door de lallende mensen op straat.
Je bent zo moe, net in bad geweest en denkt eens lekker op de bank te gaan liggen om een beetje bij te komen van de dag, de week.

Speelt er een hardrockband in het café hier aan de overkant.

&%#*&@$@@$&##(*@&*(*(#%$@#@^%@&*&@#)@

Ik hou niet van hardrock.

Ik wil RUST.

Heb ik weer...


We zijn bankloos.
Nee, de ING is er nog steeds maar onze zitbank is zojuist opgehaald.
Gisteravond zijn we er voor het laatst op in slaap gevallen .
Blij dat we weer een ding minder te verhuizen hebben hier.
In de opslag al wat dozen gehaald zodat ik kan gaan inpakken dwz beginnen met inpakken.

Voor de rest zijn we zoooo vreselijk moe dat we mijn ouders hebben afgebeld voor vandaag, ik kan het niet meer opbrengen , als ik nu vandaag niet een dag rust neem ben ik bang dat ik deze week ergens instort en men mij in dwangbuis moet gaan afvoeren.
Ik heb even rust nodig en niet om op de bank stoel te gaan zitten maar om even hier de was te doen, bedden verschonen en even de dingetjes op een rij zetten voor deze week.
Drukke week voor de boeg, heel drukke week .
En je moet ergens de tijd vandaan halen.

Verder zijn we erachter dat mijn middelste (dochter) een belangrijk gen mist. Het heeft lang geduurd voor we erachter waren wat er nou precies met haar aan de hand was . Er zijn meerdere gevallen van bekend in Nederland maar er is nog niet echt een behandeling voor helaas . Gelukkig kan ze er heel oud mee worden en is er geen levensgevaar maar toch je wil als ouders toch dat je kind gewoon normaal gezond is .
Dus het was wel even slikken en moeilijk te accepteren dat mijn kind , mijn dochter,  dit belangrijke gen mist. Per toeval is het ontdekt maar nu we erop terugkijken was het al die jaren al duidelijk zichtbaar alleen je weet het niet en gaat door met proberen er iets aan te doen. 
Het schijnt dat de patient zelf er niet veel last van heeft alleen haar omgeving.  En in sommige gevallen is bekend dat het over gaat zodra ze op zichzelf wonen.
Het opruim-gen.