28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

LiefVandaag kwam er een pakketje van HAAR binnen .
Nou ja wat kan ik zeggen , geweldig gewoon.
Heel mooi ingepakt , mooi doosje met een prachtig kaartje eraan en 2 speentjes een blauwe en een roze en dit zat erin, zie foto.
En kijk 5 jongetjes en een meisje , zo leuk in een muziekpapiertje van Ave Maria.
De kinderen waren echt superverrast want ze kennen haar natuurlijk niet en ik ook niet alleen van de blog en dat vonden ze toch wel heel bijzonder...
Het hele gezin was er in ieder geval heel erg blij mee.
Bedankt Karin !!!
Bettie ook trouwens die heb ik het natuurlijk ook laten zien ;)

Enne we hebben de namen voor de pups maar daarover morgen meer......

Mister Weak aan de fles bij mama oma ....


Gisteravond vielen opa en oma in slaap op de bank om vervolgens rond half 2 ergens wakker te worden, snel flesje gemaakt om mister Weak een flesje te geven , die echt als een gek aan het drinken was.
Toen naar bed, waar ik dus de slaap niet kon vatten want ik had al geslapen natuurlijk op de bank.
Dus nam ik er de Ariadne nog eens bij om het hele artikel nu eens goed te bekijken want overdag hadden we daar weinig tijd voor gehad. En ik sta er echt retestom op is de conclusie, ik heb een plofkop, en die haren die zitten echt nergens naar.
Enfin ik kan twee dingen doen: A)het accepteren of B) Heel Nederland doorkruisen en alle Ariadne's opkopen . Aangezien ik geen tijd heb moet het A worden denk ik.
Verder vonden de kinderen ook allemaal wat en vooral de twee oudsten die vonden zichzelf er ook niet zo fleurig op staan. Ach was macht es aus?? zei ik *kuch kuch*
De rest van de kids vonden het allemaal geweldig die vonden zichzelf er wel leuk op staan.
Lief was ook tevreden , "eindelijk sta ik eens normaal op een foto" vond ie. Juist ja... jij wel ja...

Om drie uur hoorde ik piepen en gingen we kijken, overal verspreidt in de bak lagen pups, alles weer naast moeder gelegd en bed in. We hadden de wekker gezet om nog een paar keer te gaan kijken of alles wel goed lag maar schijnbaar waren we zo moe : die hebben we niet gehoord.
En dus ook die van 7 uur niet.
Resultaat 7.25 schrikken we wakker, jongste had al buiten moeten staan in hockeytenue want die werd opgehaald en moest om half 8 vertrekken vanaf de club. Nou die stond dus pas 7.35 buiten (ja wij kunnen snel zijn) met boterhammen en een slaperige kop.
Toen we bij de pups gingen kijken troffen we een complete chaos aan in de bak. Het kleed lag helemaal opgerold door de bak en eronder en in lagen enkele pups, de rest moesten we zoeken, in hoekjes onder handdoeken en moeders die zat er een beetje radeloos bij. Vannacht dus echt vaker het bed uit. Snel flesje gemaakt voor Mister Weak en die zoog het weer tevreden leeg, gaat steeds beter met hem en hij heeft steeds meer kracht en bij elk flesje smelt ik meer en word/ben ik meer een soort van tijgerin die haar welp beschermt.

Ik heb besloten dat evt kopers eerst een gedegen screentest moeten ondergaan wil ik ze een van de pups toevertrouwen en ik vind 8 weken veeeeeel te vroeg denk ik...ja ja u voelt hem ook al , denk ik, ik ook, kan het niet helpen . En ik ga op huisbezoek kijken hoe ze wonen, of ze er wel voor uitgerust zijn om zo'n bijzonder exemplaar in huis te nemen....
Bettie die is helemaal GEWELDIG , die gaat de bak niet meer uit, likt zich een ongeluk, beschermt haar pups met haar leven, als Elvis in de buurt komt trekt ze een lip omhoog/laat een tand zien en Elvis loopt dan achteruit weer weg , die heeft het al heel snel door dat ie moet oppassen voor vrouwen met hormonen. Bettie wil alleen nog maar in 2 minuten tijd plassen en poepen buiten en rent vervolgens weer naar binnen snel de bak in bij haar puppies.

Oudste die heeft vandaag fruitbeurt. De heren zijn 14 en moeten nog geschild fruit meenemen. Ik doe dat dus niet dus hij deed het zelf wel even want vond het echt zoooooo stom van mama dat ze geen fruit wil meegeven en schillen voor de teams... Dus gisteravond ging hij appels kopen en zojuist begon hij te schillen. Bij appel 1 hoor ik een partij gemopper en gedoe vanuit de keuken. "Veel werk" hoor ik hem mompelen en ik weet dit is de laatste keer dat oudste nog fruit gaat schillen en nu begrijpt ie moeders een stuk beter . Fijn dingen lossen zichzelf op op die manier. Middelste die neemt gewoon sultana koeken mee en vind het ook nog lekkerder dan fruit. Alsof ik daar tijd voor heb: fruitbeurten.

Nu ga ik me even aankleden, en dan gaan we beginnen: boodschappen, boodschappen en nog eens boodschappen halen voor de mormels hier.
En dan moet ik natuurlijk hier thuis ook nog het nodige doen want ik ben er nog lang niet klaar voor voor volgende week...........
En we gaan nog namen verzinnen voor de pups want ze moeten worden ingeschreven voor de stamboom...en dan moet je ze namen geven.