28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Zomerleed


Ik hoorde gisteren dat een stel uit Limburg met hun zoon en dochtertje van 3 op vakantie in Spanje, dat hun dochtertje is verdronken.
Pa en ma zaten er bij kind gaat met zwembandjes aan van de glijbaan (doet zelf de bandjes af boven aan de glijbaan ) en verdrinkt dus eenmaal van de glijbaan naar beneden, pa heeft het kind nog gereanimeerd, tevergeefs. 

Een maand geleden een pa die 2 kinderen in zee zag verdwijnen , er 1 kon redden en moest toezien hoe de ander gewoon voor zijn ogen verdronk.

Echt ik vind dit zo erg, zo afschuwelijk.
Vandaag lees ik dit:

RENNES -  De zeven weken oude baby van een Nederlands stel in Frankrijk heeft een dodelijke val gemaakt op een pier. De moeder van het meisje liet de kinderwagen even los om een foto te maken, waarop het wagentje naar beneden rolde, omsloeg en zeven à acht meter lager een betonblok raakte.

    De ouders wandelden op de pier van de noordwestelijke kustgemeente Erquy (Bretagne), samen met hun andere dochtertje van drie en een bevriend stel, eveneens uit Nederland. Dat berichtte de Franse nieuwszender TF1 woensdagavond.

    Reddingswerkers brachten de zwaargewonde zuigeling naar het ziekenhuis in de plaats Rennes, waar die even later overleed. De aangeslagen ouders krijgen psychologische begeleiding.


    Dit kan iedereen dus overkomen hè , het is natuurlijk een piepklein moment van even niet opletten , 1 sec en dan is je hele leven ineens 180 graden anders....

    Hier kom je dus nooit overheen denk ik, ik zou gek worden...