28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Mamamia


Vandaag was de fotoshoot voor MAMA .
Dus stond ik vanochtend om half 8 bedden te verschonen want je wil toch een beetje een kreukvrij bed op de foto .... en het was ook gewoon tijd hoor om weer eens ons bed te verschonen, meestal doe ik het 1x per week en nu lag het er al 9 dagen op...ken je nagaan...
En toen ik dacht dat ik het boven allemaal voor elkaar had en gedoucht was , het haar dat ik nog heb geföhnd had, ging ik naar beneden.
En daar ? Sloeg de paniek me om de oren.
De hele keuken vol zooi , 2 vaatwassers die nog geleegd moesten worden, een bak vol met vuile borden en bekers, hagelslag everywhere, broodzakken overal, pakjes drinken die ze vergeten zijn mee te nemen voor de pauze, kortom: een slagveld .
Dus Mien Dobbelsteen ik ging als een razende gek door die keuken , vaatwassers leeghalen , vaatwassers vullen, tafel cleanen, aanrecht boenen, rommel opruimen, drollen van Elvis van het tapijt vissen, vuilniszakken buiten gooien, borrelnoten uit de bank vissen, boekjes overal vandaan plukken en nog meer troep opruimen......
Om half 10 was ik klaar en had nog net tijd voor een bak koffie en een kommetje yoghurt naar binnen te gooien.

De foto's zijn geloof ik best leuk geworden, minder vond ik het feit dat ik ook op de foto moest maar goed daar ontkom je niet aan zeker niet als het blad MAMA heet, dan moet mama dus ook op de foto staan. Dit is weer heel anders dan de Stijlvol Wonen en de Ariadne.

Om half 5 waren ze klaar en nu kunnen we beginnen met eten maken .
Ach de zolder is nu eindelijk opgeruimd dat hebben we gisteravond nog snel gedaan, ik ben bij met de was , die heb ik gisteren ook nog weggewerkt, keuken is helemaal clean, en de rest van het huis eigenlijk ook .

O ja ik wil nog even zeggen de stress in mijn lijf/hoofd is niet van een gezin met 7 kinderen en een webwinkel , ook niet van mijn relatie maar dat komt door andere dingen die ik hier niet ga uitmeten op mijn blog . Mijn man, mijn gezin en mijn winkel geven me juist energie , ik doe iets wat ik ontzettend leuk vind en waar ik veel plezier aan beleef.
Dus heel lief alle reacties en adviezen maar dat is het dus niet, tuurlijk is een gezin met 7 kids druk en zijn ze niet altijd even behulpzaam en is de winkel heel druk maar dat kan ik allemaal best aan hoor , ik hou van drukte en bezig zijn. Mijn stress ligt buiten dit gezin en buiten mijn winkel.

Vraagje. !!!!! Wie wil een klein grijs ding wat blaft, tapijt zindelijk is, er van houdt andere honden hun gat of oren schoon te likken, die zijn poep een hele dag kan ophouden totdat jij je even een seconde omdraait of naar de wc gaat en het dan snel op het tapijt deponeert ???
Verder is het een schatje !