28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Vangen maar...

Ik geloof daar natuurlijk niet in in onderstaande hè dat snappen jullie toch wel want dan zou iedereen met dezelfde datum als mij die man zijn geweest, en Morgaine en Toet zijn ook al zowat hetzelfde geweest , dus er klopt iets niet.

Daarbij was ik gewoon een hele beroemde filmster in een vorig leven en daarvoor was ik iets in Frankrijk want ik heb natuurlijk niet voor niets iets met dat land behalve dan dat de ouders van mijn oma Frans waren, mijn ex ook en ik er 12 jaar gewoond heb

Ik heb zojuist weer eens de foon van de bank directeur ingesproken want mijn internet bankieren doet het weer niet, en ik word daar SCHIJTEZIEK van . Opknappen die handel en vlug een beetje , tsss , slaat toch nergens op wat doen die lui daar behalve koffiedrinken?

En die award die moet ik nog doorgeven aan 10 personen , jeeminee , 10 die dat ding nog niet gehad hebben, waar vind je die? Nou komt ie toch maar dan:
Soes
Toet
Morgaine
Cisca
Repel (hopelijk leidt het een beetje af)
Inge van Keklog
Natasja
Bij Mij (nu kan je alles vertellen over je man want het is in opdracht kan jij toch niks aan doen?? ;) )
Wondelgijn
Simone (ja ik wil jouw geheimpjes wel eens weten natuurlijk ;))

Heb je hem al gehad ook niet erg je kan er toch best nog wel tien verzinnen geheimpjes die wij niet weten?? jaja kom op maar.....
Hier is ie de award vangen maar....