28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

RELAX


Oh vandaag is zo relaxed mensen , echt zo duvels relaxed. No kids namelijk. 
We hebben ons even door de ochtend heen moeten bijten maar toen,  12 uur,  was het : RUST !!!!
Nou ja,  gisteravond was ook een relaxte avond want ik had een film gehuurd bij de videotheek voor de monsters met een grote emmer popcorn en dan is het stil hè??
Als je er maar wat in duwt en iets voor ze neerzet waar ze naar kunnen staren dan is het echt wel uit te houden .
Gelukkig is het mooi weer deze week en kunnen ze dus lekker naar het zwembad, voetballen etc..
Vanochtend kwam middelste met het idee om een week eerder naar papa te gaan , alleen , zonder broer en zus, dat zag ze wel zitten. Helaas kon pa niet die had allerlei dingen te doen deze week maar mijn zusje vond het goed dat ze een week komt logeren. De dochter van mijn zusje is net zo oud (schelen 11 dagen) en dus heeft middelste deze week een hele week een vriendinnetje.
Voor ons is dat echt een oplossing want ik zag het al helemaal gebeuren dat ze een week lang chagrijnig zou rondlopen, alle vriendinnen op vakantie, dat is  niet leuk natuurlijk.
Dus de tas is gepakt , haar pa neemt haar mee naar Limburg vanavond en middelste is dus onder de pannen voor een week.
Vrijdag gaan de andere twee naar hun pa en dan kan de vakantie beginnen.

Ik heb zojuist het harsapparaat aangezet want middelste wil alleen weg zonder haar op haar benen. En ja,  11 is jong maar ik begrijp het wel, het kind heeft Frans-Spaanse voorouders, is gezegend met een hele dikke bos donkerbruin haar maar helaas ook met haar op de benen dus en niet te min. Dus ik heb vorig jaar voor het eerst haar benen geharst in de zomer en beloofd dat ik dat elke zomer zou doen maar alleen maar 1x in de zomer meer niet. En dat doen we dus.
Over een anderhalve week gaat ze met haar pa naar Frankrijk en dan wil ze mooie gladde benen hebben. Om 6 uur komen ze thuis en dan kan ik meteen beginnen met harsen zodat ze haarloos naar Limburg kan gaan met pa lief.

Zo nu ga ik nog een half uur van de rust en stilte genieten voordat alles weer binnenstrompelt.
Ciao ciao...