28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Tribute to Pippa Bacca

Je gaat van Milaan naar Jerusalem voor wereldvrede en je eindigt onderweg vermoord en naakt in een bos in Turkije... Een idealiste die in bruidsjurk van Italië naar het midden oosten reisde om de wereldvrede te bevorderen, is vermoord en naakt gevonden in de bosjes van een Turkse stad.Het ontzielde lichaam van de 33-jarige Giuseppina Pasqualino di Marineo aangetroffen in Gebze


Pippa Bacca zoals ze zich noemde, reisde van Milaan naar Libanon en wilde onderweg de harten van de lokale bevolking winnen. Ze vertrouwde op de goedheid van de mens, vertelt haar moeder.

De vrouw was met een collega aan de reis 'Brides on Tour ' begonnen, maar halverwege waren ze elk hun eigen weg gegaan. De twee zouden elkaar in Beirut weer ontmoeten.

AMSTERDAM -  De Bulgaar Stoil Panayotov heeft zijn derde vrouw ingeruild voor geit Elena. Reden: ze kon hem geen kind schenken.

Ruilen?

Echtgenote Maria verwisselde op de plaatselijke dierenveiling in centraal Bulgarije van 'eigenaar'.

Stoil trouwde op zijn 18e voor de eerste keer. Zijn moeder kreeg echter ruzie met de nieuwe schoondochter en schopte haar naar buiten. Het tweede huwelijk duurde nog korter. Met numer drie Maria dacht hij het geluk te hebben gevonden. Maar helaas, na negen vruchteloze jaren is het dus over.

Sukkel, alsof deze geit hem kinderen gaat schenken... smeerlap! Voor die vrouw is het dan wel weer een gelukkige dag van zo'n klootzak verlost te zijn. Mag hopen dat de geit zijn pik eraf bijt.

Soms vraag ik me echt af of we met zijn allen op dezelfde planeet wonen. Hoe kan het dat er nog steeds landen zijn waar vrouwen geen rechten hebben en onderdrukt worden? Of nee,  waarom laten we dat toe met zijn allen dat men in veel landen nog zo met vrouwen omspringt?

Ik kan er echt woedend om worden.