28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Sander


Nu we het dan toch over gooische vrouwen hebben, even het laatste nieuws over Linda. De oorzaak van hun breuk schijnt niet te zijn zoals men suggereert dat Linda een ander heeft, nee Sander is verliefd geworden op een ander, een vrouwtje wat voor hem werkt, een collega dus.

Het zal de naam wel zijn....wie kent niet Sander de Buisonje die zonodig aan Wendy van Dijk een week voor hun bruiloft moest bekennen dat hij vreemd ging met fans. Heel Nederland stond aan de zijde van Wendy (publiekslieveling) want de kleine frele Wendy was ook nog eens 3 maanden zwanger. Ik moet eerlijk bekennen, ik ook, vond Sander altijd een lekker ding tot die dag vanaf die dag vind ik het een domme klootzak, nog steeds trouwens. Zijn carriere is toen ook meteen gekelderd, lege zalen en pas nu jaren later begint hij een beetje omhoog te krabbelen maar hij zal nooit meer zo populair worden als toen vrees ik.

Deze Sander werkt achter de schermen maar hoe gaat Nederland hierop reageren want Linda is toch ook behoorlijk populair. Hij is inmiddels uit zijn gigantische villa in Huizen vertrokken en woont nu boven de pizzeria van Laren. Ik ben benieuwd hoe dit avontuur afloopt...hopelijk is het niet zo'n man die beide vrouwen jaren aan het lijntje gaat houden alhoewel Linda me niet het type lijkt die je aan het lijntje houdt. (Onderzoek heeft uitgewezen dat als mannen die vreemd gaan niet binnen 3 maanden voor hun nieuwe vlam kiezen en met haar echt een leven opbouwen in de zin van samenwonen het niet meer gaat gebeuren, dat moet sommige hoop geven.)
In mijn ogen heeft Linda ook wel wat meer dan de nieuwe vlam, 2 kinderen bijvoorbeeld van hem, een geschiedenis met hem van 12 jaar, brains, karakter en doorzettingsvermogen anders stond ze niet waar ze nu staat. En buiten dat is het ook gewoon een mooie vrouw. Go Linda!!!!!