28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

ErgernisNa 6 maanden komen eindelijk de glazenwassers weer een keer kijken. Ik had de ramen al vele malen zelf gewassen maar betaal toch servicekosten hier en daar hoort ook de ramenwasser bij (aan de buitenkant dan, binnen moet je zelf doen). Zogenaamd om de 3 maanden wat ook al te weinig is maar nu komen ze dus om de 6 maanden.
Nou eindelijk mooie schone ramen...........heerlijk!!!!
Precies 1 dag heb ik er van kunnen genieten want toen kwam de bezemwagen van de gemeente langs.............alles onder het stof en modderspetters!
G....deverdeg...ver.
2 dagen later staat er iemand van de gemeente die de ramen kwam poetsen, met een grote slang spoot hij liters water tegen de ramen en met een soort van grove zwarte borstel ging ie als een malloot te keer.
Ik naar buiten, 'wat bent u aan het doen'?
'De ramen aan het wassen' was het antwoord.
'Ja, dat zie ik ook wel meneer, ik mag dan blond zijn maar niet geheel debiel'.
'Mevrouwtje, maakt u zich niet ongerust, de gemeente heeft de ramen vuil gemaakt en komt ze nu schoonmaken, dit is speciaal water dat droogt streeploos op'.
Daar had de man helemaal gelijk in, strepen zie ik idd niet wel nog heel veel stof en nog veel meer modderspetters.
Had ik eerst schone ramen met modderspetters en stof, nu heb ik heel erg vieze ramen met stof en modderspetters.
GRRRRRRRRR maandag maar eens gaan bellen met snel herstel of ze die malloot met zijn speciale water nog een keer kunnen sturen, krijgt ie een lesje ramen wassen van me.