28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Nog 6 weken...


Vrijdag , de week is voorbij , nog 6 te gaan en dan is het herfstvakantie.

YEAH
De laatste twee weken zijn redelijk snel omgevlogen maar ja als je het druk hebt gaat alles snel hè?
Vandaag worden de kids opgehaald en hebben wij vanaf vanmiddag half 4 dus weer een kinderloos weekend. Maar genoeg te doen hoor, ik hoef me niet te vervelen.
Meer dan de helft van de dozen staan inmiddels in de opslag, en van alles staat 1 exemplaar hier op de tafel.
Een paar dozen gaan terug want dan bleek de kwaliteit of kleur tegen te vallen en dan stuur ik het terug, shit verkopen ze zelf maar en grijs is grijs en geen blauw.
Maar er moet dus nog gefotografeerd worden en veel en het is nou niet echt mooi weer wat wil zeggen dat ik belabberd licht heb en ik wil nooit met flits werken omdat ik dat niet mooi vind dat krijg je harde foto's en ik hou van zacht .
omdat ik zelf zo'n zacht ei ben natuurlijk,  daar komt dat van en ook omdat ik gewoon niet zo goed ben met een flitser

Gisteren keek ik bij haar op de blog en dat eerste filmpje mensen wat heb ik me daar een partij zitten janken zeg. De man gaat zingen om het jochie van zijn broer (overleden aan  longkanker) trots te maken, de man zelf en zijn broer waren dikke maatjes en ohhh kijk zelf maar anders ga ik weer janken . ik moest zo janken omdat ik dan aan anderen denk die hun man en pa moeten missen en ook omdat ik ongesteld ben en dan ben ik zo verdomde emo mensen, zo'n verschrikkelijke jankbal

Gisteren keek ik Expeditie Robinson ( we volgen niet veel maar dat kijken we elk jaar) en dit jaar is het echt geweldig. Ze hebben 2 kampen van vrouwen gemaakt (mannen komen later) en ja duw een groep vrouwen bij elkaar en het is meteen hommeles hè , vrouwen zijn gewoon heel erg onder elkaar en ik heb genoten echt en me dood lopen ergeren aan eentje die zichzelf echt geweldig vind en daar een beetje loopt te zeiken en te zieken brrrrr, eng mens.
Maar wat een gezeik met vrouwen onder elkaar, echt geweldig om te zien gewoon en eentje kon na een dag haar biezen al pakken , dat lijkt me echt zuur, afscheid nemen van iedereen omdat je 2 maanden vertrekt (kinderen voorbereiden op het grote gemis) naar een onbewoond eiland haha en dan na een dag al terug moeten , oooo wat een afgang. 
En dan tegen je kindertjes moet uitleggen dat ze je niet zo lief vonden, weg respect.
"Hallo mensen daar ben ik weer,  niemand kon me uitstaan dus moest ik terug" ...
"Het waren allemaal bitches maar ik ben de grootste", ach je kan maar een titel hebben toch? Kijken maar een paar miljoen mensen naar dus wat maakt het uit gnagna moet er wel een beetje om lachen maar niet te hard want ik verschijn nog ergens dit jaar en weet nog niet hoe dat uitpakt dus ik hou me een beetje gedeisd

En toen ik keek had ik zo zin in zon en warmte en komt die herfst weer zo hard aan ineens.
Ik verzet me er nog steeds tegen, loop nog gewoon op Birkenstocks alsof er niets aan de hand is, ik zit nog in de ontkenningsfase , in complete denial.
Lekker toch die zomer?? Heerlijk gewoon.