28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Madonna


Als ik boven op zolder aan het sporten ben zet ik de DVD van Madonna op van haar laatste wereldtournee Confessions Tour. Ik ben er nog steeds niet uit of dat nou stimuleert om harder te trainen of me juist afremt wetende dat ik dat nooit zal bereiken. Dat staat daar maar supersmal en strak te wezen,pffff.

Dat mens is toch echt al 50 maar ziet er uit alsof ze ergens tussen de 18 en 25 is blijven steken.
Dan kan je zeggen; makkelijk zat, heeft een prive kok/trainer/kindermeisjes en weet ik al niet meer maar toch ergens moet ze die oefeningen toch echt alleen doen en niemand kan het in haar plaats doen en geloof me dat lijf krijg je niet alleen door plastische chirurgie daar moet je echt wel wat voor doen. Nu doet ze, na enige research te hebben gedaan, 4 uur yoga per dag, zwemt dan nog een uur en doet nog een hele reeks aan krachttraining, dag in dag uit. Zelfs met privekok/trainer en kindermeisjes geloof ik (weet het wel zeker) niet dat ik dat op zou kunnen brengen.
Ik heb echt heel veel bewondering voor deze vrouw en niet alleen voor haar jeugdige uitstraling. De DVD is echt wauw en het eerst volgende concert dat ze in NL is wil ik erbij zijn, koste wat kost. Haar nieuwe album is ook weer top: Hard candy.