28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Maandag


Kamers van de jongens zijn allemaal klaar en zooooo netjes....kijken hoe lang dat gaat duren.

We lagen gisteravond uitgeteld en wel op de bank, nog net in staat om Gooische vrouwen te kijken en toen snel naar bed. Lichamelijk waren we uitgeteld nl,  ons hele lijf deed pijn van het tillen en sjouwen 2 dagen lang.
Maar we hebben het weer gered hoor boven is alles af nu, alleen de woonkamer nog.
De badkamer is een hel maar wat wil je dat kleine kamertje wordt door 9 mensen gebruikt. Er staan zoveel potten en flessen dat krijg je nooit opgeruimd daar moeten we dan maar mee leren leven, tis nie anders...
Deze week nog even zien door te komen met de vloer en wanden en kasten die allemaal nog een keer geschilderd moeten worden en dan is het klaar. Het weekend komt Julie mijn vroegere au pair met haar nieuwe vriend met wie ze inmiddels samenwoont dus we zijn zeer benieuwd naar Brice. Het is toch altijd nog een beetje mijn dochter Julie en zij noemt mij haar Nederlandse mama. We hebben samen toch heel wat meegemaakt , ik woonde alleen met de kinderen en zij heeft ook meegemaakt dat ik G leerde kennen , ze ging mee op vakantie, we hebben samen met dolfijnen gezwommen, kortom een intensief jaar.
G en ik hebben toen ook met dolfijnen gezwommen wat echt een belevenis was , zo prachtig die beesten, zo intelligent, het is gewoon jammer dat je er geen als huisdier kan hebben.
De foto is slecht want ik heb m moeten inscannen. Als ik naar deze foto kijk wou ik dat ik daar nu in het water weer lag en dat het geen maandag was.
Degene in het midden is de dolfijn...