28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Mijn Mc Jummie


Mijn Mc Jummie is geslaagd voor zijn theorie examen motor. Gefeliciteerd schatje!!!

Ongepast

De binnenstad van Nijkerk heeft er een nieuwe straatnaam bij: deBijkerkstraat, vernoemd naar de directrice van de voormalige Huishoudschool van de stad. Totaal niet interessant. Wel leuk aan het verhaal: de originele naam van de straat was De Harde. Die naam had betrekking op de geschiedenis van het stuk grond aldaar en sloeg op de harde bodem. Maar ja, dat zorgde voor flink wat ophef in het nette, preutse Nijkerk.

Deharde"Mensen kregen associaties met het mannelijk geslachtsdeel", zegt burgemeester Gerard Renkema erover. "Vrienden van kopers van de woningen vroegen zich bijvoorbeeld ook af of ze misschien in het Erectieplan gingen wonen. Tegen dit soort reacties willen we hen in de toekomst beschermen. Daarom is besloten de naam te schrappen."

 Wat moeten de mensen in de Burgemeester Geilstraat inTerneuzen wel niet denken? Of de inwoners van het gehucht Kwakkel? Om maar te zwijgen over Boerenhol,  Sexbierum,  Reet (Belgie)...

Bron: Eric uit Zwolle en Telegraaf

Ik vind het weer een heleboel gedoe om niets zeg.


Het is alweer donderdag, pfff de week gaat snel als de maandag al een zondag is. Eigenlijk zou elke week zo moeten zijn dat de maandag een vrije dag is, ik vind de maandag nl altijd het ergst.

Nu lijkt de week voorbij gevlogen. Weekend staat weer voor de deur.
Gisteren heb ik 14 grote curverdozen gekocht om onze zooi in te kunnen opbergen, we puilen echt uit het huis nl. Die 14 dozen staan nu vol op elkaar gestapeld in een hoek van de slaapkamer, het ziet er ineens een stuk cleaner en strakker uit. Heerlijk gevoel is dat.
Ik hou van opgeruimd, voel me een stuk beter in een opgeruimd huis. Helaas kan het nooit zo strak en opgeruimd zijn als ik zou willen hier, vanwege te veel spullen en te veel mensen in dit huis, maar daar gaat in ons nieuwe huis hopelijk verandering in komen. 
Dat wil zeggen als we eindelijk eens een goede tekening krijgen van ons huis to be, de architect was gisteren nl ziek dus onze afspraak kon niet doorgaan. Vrijdag als alles goed gaat hebben we een nieuwe tekening. Het wordt tijd want het gaat wel erg langzaam allemaal nu.

Nog even een paasliedje...altijd leuk