28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Jean Marie


Jean Marie Pfaff heeft zijn eigen blad. Na onze LINDA heeft hij gedacht wat zij kan kan ik ook en in Belgie heeft nog niemand dit bedacht dus is hij de eerste personality die een eigen blad heeft in Belgie, overigens wordt het ook in NL uitgegeven en ligt vanaf morgen in de winkels. Ben benieuwd, ik vind het een heerlijk gezin en de reallife soap keken we altijd naar.

Allez Jean Marie!

5 km


Gisteravond de 5 km gelopen met Nyah en Febe. Het was erg gezellig, beetje benauwd maar toch erg gezellig. 

Maar dat kwam ook omdat er gewoon leuke mensen meeliepen en dan is het vanzelf gezellig. Geen heksen in de buurt alleen maar leuke vrouwen.
De meiden waren wel lekker moe en na een snel bad lagen ze dan ook zo in bed en duurde het geen 5 minuten voordat alles sliep.
Wij hebben nog een poging tot scrabbelen gedaan maar er kwam onverwachts visite en dus hebben we de hele scrabble poging afgeblazen, nog even tv gekeken erna en toen heerlijk naar bed.
Een hele zalige lange nacht gehad, heb heerlijk geslapen, dus vandaag kan ik er weer tegenaan.
Vandaag nog even wat dingetjes halen voor uit te delen vanavond en dan lekker vanavond onder het genot van een drankje de kids opwachten op de markt.
Voel me helemaal top en kan de wereld aan, de hulp is mijn huis aan het poetsen dus straks een heerlijk schoon huis en een gestreken wasmand (daar word mijn humeur altijd super van), en mijn lief en ik gaan leuke dingen doen vandaag.
Kortom een heerlijke dag! Free like a bird.