28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

TherapieIk moet mijn maandelijkse "happy period " krijgen (wacht er al een week op en geloof me alles is aanwezig al een week, buikpijn/rugpijn/pms/emo/slecht slapen etc) alleen the period zelf nog niet...het lijkt wel een hele lange aanloop dit keer en dat wil zeggen:  dit wordt  HEFTIG.
Maar lief en ik gingen de stad in en kochten dit (zie foto) en ook nog één voor mijn lief in de mannelijke versie (hij heeft ook last van pms, die van mij nl) en toen nog papier voor het kopieerapparaat, antiluizenspul (vriendinnetje van mijn dochter heeft luizen dus,  just in case...)  en nog wat dingen/frutsels . En shoppen is gewoon goede therapie voor PMS.
Inmiddels verga ik van de buikpijn , is mijn bankrekening helemaal geplunderd maar who cares,  ik ruik geweldig...
en de kids zijn er ook al allemaal ,  gezellig toch en misschien hebben ze wel vriendjes bij zich in de vorm van hele kleine beestjes die in haren zitten? Aaarrrgggggghhh 
nee dus,  laten we maar hopen van niet.
En de camera ligt steady ready dus ik ga al die monsters op film zetten.
O en ik hoor net van mijn ma dat het in Limburg mooi weer is , warm en zon, pfff ik heb de kachel aan en het is hier zo droevig dat we al de hele dag de lampen aan hebben...
O en Elvis die is ook bezig met het goede doel tot afgrijzen van lief ("je maakt er een homo van") maar ik vind het schattig , toch???
Nou ik heb echt mijn dag niet , bah.

Gisteren wel de HELE woonkamer opgeruimd, alles is aan kant gelukkig.
De kerstboom zit ook weer in de doos dankzij mijn lief. 
En het is weer een woonkamer geworden , toen ik toch bezig was meteen maar mijn kantoor helemaal opgeruimd en spik en span gemaakt .
Ja dat komt allemaal door je weet wel dat ik het opruimvirus heb .
Dus ik moet er van profiteren als het er is want het kan ook zomaar ineens weer weg zijn en krijg mij dan maar weer eens zover...
Gisteren had ik een niet zo leuk gesprek met iemand en ik kan daar dus gewoon niet tegen.
Ik kom waarschijnlijk over als een taaie harde tante hier op de blog maar dat ben ik dus helemaal niet , kan ik wel zijn,  maar ik ben gewoon een heel emotioneel ding zoals mijn lief dat noemt.
En spanningen en ruzie en zo maken mij altijd heel erg verdrietig , behalve als het iemand treft waar ik niks om geef zoals buurmannen dan raakt het me niet,  maar als het mensen zijn die ik hoog heb zitten dan ben ik er goed ziek van.
Enfin... ook al is dat dan uitgesproken,  dat suddert nog na bij mij,  een dag of wat, dat heeft zoveel impact gehad dat krijg ik dan niet meteen weer uit mijn systeem . Volgens mijn lief trek ik me dat soort dingen ook veel te veel aan, ja hij is een man die hebben makkelijk praten.
Die zitten anders in elkaar, gaan een eindje wandelen of rijden , piesen een keer tegen een boom , slaan een pilsje achterover en dan gaat het wel weer. Bij mij werkt dat dus niet en piesen tegen een boom lijkt me een geweldige ervaring maar helaas die ik nog nooit heb kunnen beleven. Ik zit tegen mijn je weet wel aan te hikken (die maar niet komt??? hallooooo) en dan ben ik dubbel zo emotioneel dus hij kwam dubbel binnen en ik ben nog steeds een soort van verdoofd zeg maar.
Deze dag maar eens doorkomen en gelukkig heb ik genoeg te doen want ze staan straks weer alle 7 op de stoep. Ik ga denk ik maar eens filmen dit weekend kunnen jullie maandag zien hoe een weekend hier verloopt....
:)
Have a nice day en laat gerust een heel lief berichtje achter dat kan ik wel gebruiken want ik ben zoooooo siehielug.