28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Heerlijk


Ik lig aan het zwembad van dit exotische paradijs. Het is zo'n 35 graden Celsius.
Ik vond dat ik wel een weekje vakantie kon gebruiken alvorens met de verbouwing van het huis te beginnen. Het was een opwelling, in een uur tijd geboekt.
Heerlijk warm is het en een klein verkoelend briesje waait door mijn haren, zalig.
Om me heen liggen alleen maar leuke, vrolijke mensen en ik luister een beetje naar het gekwebbel van al die verschillende nationaliteiten terwijl ik me nog eens heerlijk omdraai in mijn superblitse bikini en lekker bruin aan het worden ben. Mijn lief masseert de hele dag mijn voeten en zorgt dat ik niet verbrand.
Vanavond gaan we naar de White Island Party, een geweldig feest waar het hele eiland wit is gemaakt en iedereen in het wit aanwezig is. Heerlijke cocktails en lekkere dance muziek.
Ik heb al 4 boeken uitgelezen , ga elke dag naar de Hammam waar ik gescrubt en geolied word, krijg dagelijks een massage en ik geniet van de rust om me heen , het uitzicht van de zee, bergen en de zon.
De meest exclusieve winkels vind je hier en het kost helemaal niets dus ik shop me een ongeluk. Ik heb al 6 tassen en 15 paar schoenen gekocht van topmerken voor een schijntje.
Het is bijna gratis.
Verder word ik hier niet ongesteld, heb geen last van overgewicht, heb een strak lijf met een ongelooflijke blokjesbuik, rimpels verdwijnen hoe langer je in de zon ligt hoe minder rimpels, en  spanningen en stress bestaan hier gewoonweg niet. De kinderen zijn er af en toe,  en als ze er zijn dan zijn ze alleraardigst, niemand heeft last van pubertijd of zeuren, ze zijn alleen maar vrolijk en lief.
En zo kom ik de week wel door mensen.
Neehee en ik werd toen niet wakker en het bleek niet zomaar een droom te zijn, dit speelt zich af in mijn hoofd omdat ik helemaal mesjogge word van het trieste weer hier in NL. Ik heb het koud en verlang naar de warmte. 
En het klonk best leuk toch?? Fantasy Island...4 reacties:

Anoniem zei

Keep on dreaming girl...klonk heerlijk. ik werd al bijna jaloers haha

Fijne avond Elise

11 februari 2009 om 18:45  
Anoniem zei

Wakker worden Ilse, de vuilnis moet naar buiten...

11 februari 2009 om 19:33  
Anoniem zei

Oooohhhh.... ik zou zo maar met je mee willen op die reis in je hoofd.... Zie het ook gewoon voor me, kan het me zomaar voorstellen... dus.... lets go girl! Wahahahahahaha..... ;-)

11 februari 2009 om 20:38  

Het klonk geweldig Ilse.Ik zou er zo in geloven.....Heerlijk zo genieten ver in gedachten hé.

12 februari 2009 om 15:47