28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Woensdaggekte


Nou nou nou , half 11 is het en ik heb het gevoel dat ik er al een dag op heb zitten.
Gisteren heb ik de hele dag administratie gedaan , men wat haat ik dat , maar ik ben weer bij, iedereen kan de deurwaarders weer terug fluiten Ilse heeft betaald.
Gisteravond : ouderavond, 10-minuten gesprekken. Van 4 kinderen , de andere 3 zitten op voortgezet onderwijs dus dat is een andere keer. Nu zaten we er van 7 tot 9 uur.
En we waren best tevreden over wat we hoorden op een paar kleine dingen na maar niets noemenswaardig behalve bij mijn oudste dochter (die de middelste is van alle kinderen maar van de meiden de oudste , snap je het nog?) die in groep 8 zit.
Het kind heeft de brains van d'r moeder natuurlijk duh maar de motivatie ontbreekt needless to say van wie ze dat heeft ;), (dit is een grapje hoor voordat iedereen weer denkt dat ik dit meen)
En het kind is vol van Loverboys momenteel , nee niet in het echie (gelukkig) maar een boek wat ze leest: Loverboys en soaps dat ook maar daar mag ze niet elke dag naar kijken
voor de rest is leren volgens haar volstrekt zinloos omdat je alles toch op internet kan opzoeken ??, geschiedenis is saai en geweest dus waarom moet je dat nog weten dat is niet meer... (zucht)
En haren doen, make'uppen en kleding is veel/ veel / VEEL belangrijker dan studeren (bah vies woord, ze moet er bijna van kotsen)
En IK weet het even ook niet meer want voel me met zo'n tante met ZO'N karakter soms geheel machteloos staan. Wat ze niet wil doet ze niet, en probeer het dan maar eens haar het wel te laten doen, nou dat is een heel gevecht waar ik niet elke dag de energie voor heb. Vaak wel maar ook vaak niet. Dan denk ik bekijk het maar ik kan niet de komende 10 jaar elke dag met jou samen je huiswerk gaan maken , je moet zelfstandig worden...
Kijk en als je niet kan kan je niet dan is het gewoon zo maar als je er *&^%$%^(&*^%^$%^& de hersenen voor hebt gebruik ze dan. AAARRRRGGGHHHHHHHH
Ik vind het gewoon dood en doodzonde als ze zometeen, omdat ze er dit jaar met de pet naar gooit, naar TL moet terwijl ze Havo/VWO makkelijk zou moeten kunnen halen.
Desperate word ik ervan en dan mail ik het naar haar pa , die ex van wie ik niet mag schrijven over hem of over zijn nieuwe vriendin en wat ik daarvan vind , die ja kijk ik ben rebels ,zeg mij dat het niet mag en ik ga het juist doen of er elke keer mee klieren, het is sterker dan mij , kan het niet helpen omdat ik soms gewoon vind dat je er met 4 dagen per maand wel heel gemakkelijk mee wegkomt .dat is dan weer mijn frustratie
Oh en ik mag er niks over schrijven over hem maar hij zet zichzelf op het net en daar mag ik toch wel naar verwijzen toch?? KLIK KLIK zou ik zeggen , en ik zeg ook hier NIETS over, my lips are sealed, kijk zelf maar....ik zeg niets , nee... hint: hij is kaal

En vanochtend ging ik naar de dierenarts om een röntgenfoto van Bettie te laten maken , nou dat hielp a lot moet ik zeggen want wisten we met de echo dat er 3 misschien 4 pups in zaten .... nu weten we met de röntgenfoto (twee keer genomen maar liefst omdat de 1e te wazig was) dat er 3 of 4 pups in zitten omdat ook de 2e erg wazig was en hij dus nog niets met zekerheid kon zeggen. Dus nee dat schiet lekker op. Nu weet ik veel en veel meer en ben 60 euro armer. Hoera voor de wetenschap.
Hoofdpijn heb ik ervan of zou het de straling zijn?

Toen kwam ik thuis en trof voor de honderdste keer een onopgeruimde kamer aan van 2 jongens hier , de twee middelsten, ...en heb ik wederom (gisteren ook al) de hele inhoud van de kamer op een hoop gegooid zodat ze wat te doen hebben als ze straks thuis komen sommige zijn hardleers en dit blijf ik doen totdat ze elke ochtend hun bed opmaken en hun kleren opruimen, hun zooi en die raam dichtdoen zodat ik niet voor de kat zijn *PIEP* zit te stoken ....
Gek word ik van die rommel en nog gekker van de kou .

Voor de 300e keer deze week kon ik het aanrecht weer eens schoonmaken, tafel van kruimels ontdoen en de 4e machine was aanzetten voor vandaag. O ja en dan heb ik ook nog mijn werk (zou het bijna vergeten met die lui) dus dat ga ik nu doen .
En mensen mijn schouder gaat stukken beter , echt stukken beter, er ligt gewoon 20 uur per dag een kersenpitzak op (loeiheet) en nu is het al veel beter.
O ja ik heb ook een elektrische deken gekocht voor mezelf, voor mijn kant van het bed. Want lief hier die houdt er van in de kou te liggen 's nachts en ik totaal niet als ik dat leuk had gevonden had ik wel een eskimo aan de haak geslagen dus ik lig gewoon te blauwbekken de hele nacht met TWEE extra plaids nog bovenop mij , en dat is niet prettig dus heeft deze oma een elektrische deken gekocht die ik vandaag ga installeren en dan meteen maar op de hoogste stand zet zodat ik vanavond heerlijk warm mijn bedje in kan stappen.
Vannacht was het nl zo erg dat ik wakker werd een stuk of 8x omdat ik HEEL nodig naar de wc moest maar ik vond het zooooo koud dat ik het gewoon de hele nacht heb op liggen houden en dus steeds wakker werd omdat ik gewoon dat bed niet uit wil . Het is 18 graden op onze slaapkamer als we naar bed gaan , 's nachts is het dus nog kouder , dat is toch niet normaal man 18 graden, ik vries dood. dat geeft de thermostaat aan maar ik geloof er niks van het is vast veel kouder ga er maar eens een los thermometertje neerhangen

O en het is woensdag , dat betekent dat ik de monstertjes allemaal rond half 1 kan verwachten.
Ach het is zo leuk mij te zijn vandaag...
ja heus , ik moet nog honderd dingen doen, kids zijn hele middag hier en het is KUTweer dus ik kan ze niet eens met goed fatsoen naar buiten jagen en dan moet ik toch echt , ze hebben me net WEEER gebeld de 47e keer mijn hele 2008 aangifte spul naar Ernst en Young sturen want die aangifte moet toch echt weg we zitten immers eind 2009 wat zoveel inhoudt als dat ik dus over enkele maanden, slechts, die van 2009 weer moet inleveren....kijk dat heet nou op schema liggen mensen , dat is georganiseerd zijn, dat is karakter.
Ja ja ik ben goed ik weet het , u hoeft niet te klappen , daar word ik verlegen van, stop met applaudiseren maak gewoon maar een buiging dat is ook goed ;)

(o enne die schoenen die wil ik dat zijn Jimmy Choo's denkt u nu who the hell is Jimmy Choo, ik weet het ook niet hoor maar de schoenen zijn wel hot , nee op lopen kan ik niet , ik doe ze gewoon in bed aan)