28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Nederland


Toen ik 20 was ging ik in Parijs wonen, eerst voor een jaartje om de Franse taal te leren aan de Sorbonne maar na een jaar had ik geen zin om terug naar Nederland te gaan want je doet er een jaar over om een beetje te wennen in een wereldstad, mensen te leren kennen en je adresjes te hebben. Ik bleef dus en ik bleef 12 jaar, 31/2 jaar in Parijs daarna in Lyon 4 jaar om uiteindelijk nog lager te gaan naar Grau d'Agde. Elke Fransman vertelde ik hoe veel beter Nederland was als het om sociale voorzieningen ging of TOLERANTIE. Ik was constant aan het opscheppen over de homo's hoe geweldig die het hadden in NL. Dat er geen sprake was van racisme zoals in Frankrijk tov buitenlanders. Ik vond NL echt een geweldig tolerant land. Verder vond ik de Nederlanders niet alleen tolerant maar ook open, niet hypocriet, gezellig en eerlijk. Men kon hier nog goedkoop winkelen in vergelijking met Frankrijk. Was er een waterramp stond iedereen voor elkaar klaar en voelde we ons eensgezind.
Nu ik weer een aantal jaartjes in NL woon is mijn mening dat er van dat NL zoals ik het toen kende niet veel meer over is.

Nederlanders zijn alles behalve tolerant, homo's worden in elkaar geslagen en men wordt steeds racistischer, open is men allang niet meer omdat het niet meer kan want dan kan je een kogel krijgen, hypocriet dus, eerlijkheid kan niet meer en dus is het steeds minder gezellig. Tel daarbij op het mega File probleem.
BTW gaat omhoog dus het wordt alleen maar duurder. Verdien je goed in NL wordt dat genadeloos afgestrafd als het aan het nieuwe kabinet ligt want dan wordt je pensioenpremie nog maar beperkt aftrekbaar, heb je een groot huis wat boven een miljoen ligt dan wordt je voor tienduizenden euro's meer aangeslagen. Deze regering wil elke bovenmodaler op bijstandniveau krijgen. Je mag geen geld verdienen in Nederland.

Ik vind Nederland een stuk minder leuk dan 15 jaar geleden.
Ik wil terug naar het Nederland waar ik zo trots op was! Trots ben ik allang niet meer.