28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

InterviewWil je alles lezen KLIK HIERJa ik heb hier dus helemaal niks aan hè mensen , geen enkele nuttige tip waar ik hout kan halen...
Ik zal nog eens om iets vragen duh ;)
Enfin geen hout , ja ik kan naar Zweden rijden met een vrachtwagen en het daar ophalen maar tis een beetje ver rijden niet waar?

Verder heb ik het druk , of hebben jullie me helemaal niet gemist ?
Druk druk druk , ik heb bij niemand gelezen de afgelopen dagen , maar dat komt goed ik ga het helemaal goed maken met jullie niet bang zijn , ik kom langs dit weekend.

Alleen nu nog even niet want ik ben nog steeds druk , morgen hockeyen er 5 , 2 liggen plat de ganze dag denk ik zoals gewoonlijk .
En ik ben nog steeds wakker om 00,48 uur omdat we op de oudste zitten te wachten die is gaan stappen , dit wordt mijn leven de komende jaren: wachten tot de kids thuis zijn.
Moest ik eerst nog wachten op de laatste voeding , erna nachten eruit want ziek kind of kind wat gedroomd had of slechte slapers.....nu hebben we pubers en die gaan stappen en die komen laat thuis en dus zit oma hier te wachten want ik wil gewoon weten dat alles thuis is en in bed ligt veilig en wel voordat ik in een coma neerdaal.
Pfffff kinderen , je krijgt er zoveel voor terug zei ooit eens iemand tegen me.....uh wat dan?
;) (behalve heel veel slaaptekort en zorgen?)

O ja mensen denk je ik heb nog een tas nodig een mooie leren tas, een échte leren tas, een investering zeg maar in je toekomst , een tas die blijft , dan moet je eens bij tutze gaan kijken , ze zijn moooooiiiiii.
En ECHT leer

Weekend trouwens ik zou zeggen have fun , rust uit, geniet, en tot snel....ga de hondjes uitlaten , Bob en loopse troela Bettie ...slipje uit Bettie we gaan naar buiten !!