28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

VierenNadat ze het al een paar dagen hadden uitgesteld zijn ze gisteren dan eindelijk ons bed komen halen. Wij sliepen dus op de grond vannacht, op 2 matrassen weliswaar maar op de grond. Dat was nog redelijk te doen hoor, alleen het uit bed komen... dat was dan weer een beetje lastig met ons stijve lijf van het klussen EN van de champagne van gisteravond.

M en F kwamen gisteravond ons nieuwe huis bekijken en hadden als verrassing een prachtig kookboek en champagne meegenomen om het te vieren, zo lief !!! We hebben dan ook een gezellig avondje gehad met zijn viertjes en ons nieuwe huis gevierd. Heel gezellig.
Vanochtend ging om 7 uur de wekker, om half 8 was iedereen alweer paraat in ons huis en heb ik de schilders aan het stuken en schuren gezet.
Meteen ook maar even gezegd dat er niet binnen gerookt mag worden, ik kwam nl binnen en rook het meteen, nou als ik ergens niet tegen kan (en zeker niet op nuchtere maag) is het een kamer vol sigarettenrook, stelletje verslaafden (ja Martin...;) ik ben errug weet het) Daarbij heb ik geen zin dat ons huis al affikt voordat we er wonen. 
Nou die boodschap is wel overgekomen denk ik.
Zometeen ga ik de werkzaamheden maar eens fotograferen .


3 reacties:

Anoniem zei

Oja vies hé zo'n rooklucht. Zeker als je zelf niet rookt. Toen wij heir kwamen wonen, 5 jaar geleden alweer, heb ik ook meteen een rookverbod ingevoerd en 't was effe wennen maar nu rookt er niemand meer haha

Ben benineuwd naar je huisfoto's

Elise

17 februari 2009 om 15:36  
Anoniem zei

Dat klinkt veelbelovend. Hard werken en daarna genieten van het resultaat!

17 februari 2009 om 17:44  
Anoniem zei

Jaaaa!!! Proficiat met jullie nieuwe stek!! Champagne is het zeker waard, dus.... naast het vele klussen ook nog wel genieten hoor!!
(bij jullie ook geen gerook biinen?? ;-) )

18 februari 2009 om 06:57