28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Drie is 1 teveel


2 weken is net haalbaar voor mij, 3 niet.
3 weken zeven kinderen is net een week te lang.
Het is 13 uur in de middag en ik kan geen kind meer zien.
Het liefst boek ik nu een hotel en dump ze daar voor een week.
Er ging net een parfumfles Oililly aan duigen , overal parfum en erger : overal glas.
Grrr ik kook, ruim het op, schiet er compleet van in de stress omdat dat niet het eerste is vanochtend , eerst kom ik op de kamers , tref daar een puinzooi aan bij de oudsten niet normaal gewoon.
Kleren naast het bed, ramen dicht (geur is niet om te harden) , heren hebben plaids, spreien en de hele mikmak door de kamer liggen, OPRUIMEN !!!
Dan:  ja,  we hebben opgeruimd , heren zitten achter de computer beneden in de bank, ik ga checken: niks opgeruimd, bedden niet opgemaakt NIETS.
Dus heren weer naar boven gesommeerd en ik erger me vrolijk verder.
Middelste : kamer is een varkensstal : naar boven je kamer doen jij en OPRUIMEN.
Kleintjes: ondergoed door heel de kamer, pyama's op de grond, 1863 petshops verspreid over het tapijt , OPRUIMEN !!!
Dan ga ik voor de tigste keer het aanrecht schoonmaken waar ik aantref: kaas, salami, open pot witte chocoladepasta met mes erin, zakken brood die open liggen, pakken sap zonder dop, bekers:  OPRUIMEN !!!!
Schoenen die toch al 2x zijn kapot gevreten door de hond liggen gewoon in de woonkamer, OPRUIMEN!!
Laptop in de bank , OPRUIMEN !!
Ik duw er de 2e machine wasgoed in, de ander in de droger en wat in de droger zit haal ik eruit om op de stapel strijkgoed te leggen.
Ga voor de tigste keer met een pleeborstel door de wc, mijn god die kinderen schijten kauwgum, ik haat dit; bruine kauwgum. Volgende taak voor de kinderen : je eigen stront opruimen en wc leren schoonmaken. dan ga ik bij de volgende buikgriep even goed mijn best doen kunnen ze eens meemaken hoe smerig dit is
Dan ruim ik op: bikini's die nog her en der liggen , gestreken wasgoed, boekjes, pluisjes van de grond, knuffels, etc etc
Mijn lief maakt een rondje stofzuiger. De boodschappen voor de vreetmonsters zijn weer binnen.
Dus na dit alles was de parfumfles de bekende druppel. Ik kan even geen kind meer zien !!


Morgen (goed nieuws) gaan ze een dagje naar de ex, ja wij kunnen dat wel;  de kinderen een dagje naar de ex laten gaan, vooral als je ze 3 weken niet ziet anders,  jammer genoeg is dat nooit wederzijds (mijn ex wel hoor die maakt het allemaal niet uit,  is lekker relaxed) , maar de andere: flexibiliteit staat niet in haar woordenboek,  alleen als het haar uitkomt.
Als madam naar de kapper moet dan mogen ze een uurtje komen want dan hoeft ze geen oppas in te schakelen maar anders... ho maar.

Mijn ex is inmiddels weer single. Zijn relatie is over na twee jaar. Hij was er goed kapot van maar goed : live goes on en geen hand vol maar een land vol,  zegt mijn vader dan heel tactisch.
Dus mochten er nog vrouwen zijn die een man zoeken??