28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Nog 2 maanden


Joepie nog 2 maanden en dan mag er in Nederland niet meer gerookt worden in restaurants en cafe's . 

Heerlijk!!!!! Kunnen wij ook eens lekker een bak koffie gaan drinken in een Grand Cafe op een vrije dag zonder dat we vergast worden bij binnenkomst (en dan meestal meteen weer naar buiten gaan want niets zo smerig als in een rokerig cafe zitten).
En wat te denken van al die baby's en peuters die worden meegesleept door hun ouders en daar dus ook gewoon in zitten? Die kunnen voortaan gewoon heerlijk vrijuit ademen zonder dat die kleine longetjes al meeroken.
Ik vind het een prima oplossing en ben dankbaar dat ik voortaan lekker kan gaan eten zonder in de sigaren of sigarettenlucht van een ander te zitten. Hoef ik niet meer te vragen: Meneer/Mevrouw mag die sigaar/sigaret/pijp  uit, ik ben nog aan het eten... Nee, nu kan ik genieten van die meneer/mevrouw die gaat staan blauwbekken na zijn/haar heerlijke eten, buiten in de kou, hartje winter omdat hij/zij verslaafd is aan zijn/haar sigaar/sigaret/pijp. 
Daar ga ik van genieten omdat ik al die jaren in zijn/haar stank heb gezeten.
Niets medelijden moet hij/zij maar stoppen.
Ik wilde eigenlijk een countdown klok op de site zetten maar dat gaat wel een beetje ver maar stiekem tel ik af.
En voor al die rokers die zich afvragen hoe dat nu moet straks als ze lekker zitten te dineren en het regent en stormt buiten, gewoon stoppen, kan je lekker de anderen verslaafden uitlachen.
Leve rookvrij Nederland!!!!!!!


Iedereen een gezellige koninginnedag gewenst!!! het kleurt langzaam aan oranje in de straat hier, iedereen is op weg naar de koninginnemarkt. Gezellig, zo'n echt Hollands feestje.