28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Open brief aan Toet

Febe 8 jaar vandaag, HOERA , hier met Elvis
Nou Toet geen verzinsel hoor , maar dit blogje zal je doen realiseren, en mijn mopperblogjes toch ook wel lijkt mij, dat het allemaal niet zo ideaal is als het lijkt......

Mijn kinderen kwamen gisteren thuis van een weekend bij papa, het was Sinterklaas geweest, zoonlief was gisteren jarig en ze hadden ook nog een leuk kado voor mij:
3 hoofden met luizen, alledrie mijn kids dus , dank je wel Sinterklaas en Zwarte Piet, mummy loves Sinterklaas, mummy loves cleaning and washing .
Ik word hier dus niet blij van en nee die hebben ze niet bij ex opgelopen , hoe graag ik hem ook de schuld had gegeven of nieuwe vriendin, je weet wel die vriendin waar ik niets over mag zeggen , die ze (luizen) er vast heeft ingeduwd in het haar van mijn kids (hee das een goeie) , nee ik denk serieus dat ik ze naar ex heb gebracht met luizen. Hij niet blij , ik stiekem een beetje blij dat hij ze ontdekte en moest behandelen, kijk zo eerlijk ben ik ook wel weer, want ergens heb ik toch nog steeds een beetje het gevoel van ik heb ze altijd , voedt op, verzorg en hij mag 4 dagen per maand de leuke papa uithangen. Nu mocht ie dus ook wassen en behandelen en een verjaardag voor elkaar krijgen op 1 dag ,hij mopperde ze best aan de telefoon, en ik knikte alleen maar, zo voelt het nou opvoeden.
Hier draait de wasmachine ook overuren, alle beddengoed, jassen en kleding zit erin, de luizenzakken zijn weer uit de kast gehaald en we kunnen weer dagelijks gaan kammen, nice, leuke week wordt dit weer .

En dan Toet deze "perfecte" mama die wacht tot ze net als haar tot de orde wordt geroepen bij de directeur van de school want het zit zo...
Mijn jongste had dus ook surprise op school en ik denk dan dat kinderen dat moeten doen vooral omdat ik het niet kan en ook veel te druk ben , die moeten lekker bezig zijn , hun fantasie laten werken en een surprise maken.
Wat ik niet wist is dat ouders elkaar hier de loef proberen af te steken dat het bijna een soort van wedstrijd is wie de mooiste surprise in elkaar flanst...nou ja flanst ik heb ze gezien sommige en daar is WEKEN aan gewerkt mensen.
En dus kwam Nyah thuis met haar surprise, ik viel zowat van mijn stoel, zo groot, zo mooi, zo perfect, zoveel uren werk, zoveel meters papier en foto's ... ik vroeg dus "en wat vonden ze van jouw surprise???" " SAAI" zei ze en keek me aan met een glimlach (om haar misere te verbergen denk ik) Ik vroeg nog even door en kwam erachter dat iedereen, op een paar kinderen na, zulke kunstwerken hadden geproduceerd. En dat is dus best zielig voor mijn dochter die een computer had gemaakt (vooroorlogsmodelletje) die alleen maar op een computer leek als ze het erbij zei en die eerst nog met Diddl papier had ingepakt omdat er niets anders was en omdat ze ook niet vraagt wil je sinterklaas papier kopen maar dat had ik dus nog op het nippertje gezien en dus had ik snel bij de Hema wat sintpapier gehaald. O Toet zo zielig eigenlijk voor mijn meisje en ik voelde me ook meteen een heel slechte moeder .
Ik heb dus beloofd voor volgend jaar mee te helpen en na dit jaar moet het volgend jaar dus echt mega worden die surprise en dus denk ik dat ik haar maar moet ontvoeren of zo want ik kan niet knutselen nooit gekund ook .
Dus zie je Toet zo perfect is het hier allemaal niet hoor.

Verder heb ik dit weekend samen met lief een beetje in een joggingbroek rondgehangen en niet veel gedaan, voornamelijk gerelaxed en 3 films gekeken , waarvan 1 heel leuk was, 1 grappig en 1 mooi maar o wat wordt je er depri van....
Flash Backs of a Fool : prachtige film maar ik word er depri van
Anywhere but Home: grappig en echt zo'n kerstfilm
Proposal: erg leuke film met Sandra Bullock en die speelt gewoon geweldig.

Vandaag is Febe jarig die wordt 8, een hele meid al !!! HIEP HIEP HOERA VOOR FEBE !!!!!
Vrijdag zien we haar pas weer en dan worden hier ook beide verjaardagen gevierd.
Mijn zoon heeft gisteren zijn kado gekregen: Tommy Hilfiger parfum (ja je bent 14 en wil lekker ruiken) en een Iphone met abonnement en dat is dan tevens ook echt de enige hier in huis die ik een abonnement durf te geven en waarvan ik zeker weet hoop althans dat ie zich aan de 150 smsjes en 150 belminuten zal gaan houden, de tijd zal het leren...


O ja en Toet ik heb 3 dikke pukkels op mijn gezicht , ben ongesteld en heb mega hoofdpijn, zit een blog te maken hier terwijl ik al aan het werk moest zijn, in jogging en ongewassen. lekker perfect hè?
En die mooie foto's die zijn door een zeer professionele fotograaf gemaakt, voor de Ariadne waar we deze maand in staan by the way, en dan ziet iedereen er gewoon geweldig uit hoor!