28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Hormonen pfff


Kijk ik ben iemand die het ALTIJD koud heeft dat komt door een traag werkende schildklier.

Dat is niet leuk omdat ik de hele winter loop te bevriezen , dan moet de verwarming op 24-25 graden, dan heb ik sokken,jogging en meerdere truien aan als ik op de bank zit 's avonds.
In bed moet ik het dikste dekbed hebben wat er bestaat.
In de zomer heb ik daar profijt van want ik vind het dus heerlijk als het 25 graden of meer is, daar kan ik dan van genieten, iedereen loopt te zuchten en te kreunen en te zweten en ik heb het aangenaam warm.
Ik kan nog een vestje aan ook,  geen probleem.

Er zijn echter 3 tot 5 dagen per maand dat ik het warm heb. Dat is dan ook weer hormonaal bepaald. Eigenlijk ben ik dus gewoon een hormonaal kneusje. Enfin die 3 tot 5 dagen zijn fijn in de winter . Dan ben ik dus normaal gekleed zonder dikke truien en thermo ondergoed. In de winter baal ik ervan dat dat maar zo kort is . 

Maar waarom moet ik *%#%^*#&*&^%$%#%^&*(#) net die 3-5 dagen hebben als het hier in Nederland 28 graden is, als de mussen van het dak vallen?Maandagochtend, ik zit aan mijn 2e kop koffie bij te komen van de nacht.
Men wat was het weer een onrustige nacht.
Eerst werd ik wakker met buikpijn rond 3 en toen 4 en toen 5 uur  , ja ik had al 2 dagen een dikke pukkel op mijn kin dus ik had het kunnen weten. Altijd leuk midden in de nacht .
Elvis vond het om 6 uur hoogste tijd dat ie eens bij mij in bed kwam dus ik heb hem even boos toe gesproken dat baasje moe is en nog wil slapen en hij echt niet om 6 uur uit zijn bed wordt gehaald, ik heb ook een leven ...
Nou dat vond ie meteen goed nadat ik het zo'n 8 keer gezegd had en ging weer slapen.
Nou toen kon ik dus niet meer slapen.
Enfin om 7 uur toen ik dus net weer in diepe slaap lag begon ie weer , als ie kon praten had ie vast gezegd: en nu dan mag ik er nu dan wel uit?
Maar hij kan niet praten en dus zei hij niks maar sprong heel blij, ja wie wordt er nou niet blij als ie mij ziet, begrijpelijk dus.
Nou hond dus in bed (op een kleedje dat dan weer wel) en samen met hond nog drie kwartier geslapen toen moest ik er ECHT uit, kids hadden al ontbeten, man stond klaar voor vertrek en mama komt met een gekreukeld hoofd, dikke ogen naar beneden gestrompeld, altijd leuk zo'n fris en vrolijk gezicht in de ochtend.
Nu is iedereen weg en ben ik aan het bijkomen, Elvis slaapt (in zo'n klein bontmandje wat toch eigenlijk niet kan maar ja ik mag die mand niet kopen van manlief) , Bettie slaapt (in een rieten mand , zo 1998,  arme hond) , het is hier een herrie van jewelste want de schilder is bezig de kozijnen/deuren buiten aan het schuren. 
Dus de hele dag heb ik een  geluid aan mijn kop alsof ik bij de tandarts zit en hij flink aan het boren is , ik krijg er spontaan kiespijn van.
Ik moet van alles doen maar ja dat zijn stad dingen en kan pas als de winkels open zijn natuurlijk.
Dus ga ik deze maandagochtend even relaxen,  genieten van mijn zwarte koffie (na een maand went het maar cappuccino blijft toch echt veeeeeel lekkerder)
En de blogvrouwen even lezen...
Soes om hulp vragen want ik heb dringend advies nodig.